Ankara haberleri! Yenimahalle Kütüphanelerinde Üye Sayısı Artıyor - Son Dakika
Yerel

Ankara haberleri! Yenimahalle Kütüphanelerinde Üye Sayısı Artıyor

Ankara haberleri! Yenimahalle Kütüphanelerinde Üye Sayısı Artıyor

Ankara haber: Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından, ilçenin 8 ayrı noktasına konumlandırdığı kütüphanelerde ders çalışmak isteyen ve sınavlara hazırlanan gençler tarafından tercih ediliyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’ye kazandırdığımız hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından ilgi görmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

10.10.2022 11:47  Güncelleme: 11:52

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından, ilçenin 8 ayrı noktasına konumlandırdığı kütüphanelerde ders çalışmak isteyen ve sınavlara hazırlanan gençler tarafından tercih ediliyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'ye kazandırdığımız hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından ilgi görmesi bizi mutlu ediyor" dedi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından, ilçenin 8 ayrı noktasına açtığı kütüphaneler her gün sabah 9.00, akşam 20.00 saatleri arasında gençlere kapılarını açıyor. Yenimahalle'nin kütüphaneleri; Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata Mahallesi Kültür Merkezi, Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kültür Merkezi, Kaletepe Kültür Merkezi, Demetevler Destek Eğitim Merkezi, Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi ve Meydan AVM Yaşar Kemal Kütüphanesi olmak üzere binlerce üyeye hizmet vermekte.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, söz konusu kütüphanelere ilişkin şöyle şu açıklamayı yaptı:

"Yenimahalle'nin dört bir yanında gençlerimiz için hizmete açtığımız kütüphanelerimiz yoğun talep görüyor. Türkiye'nin aydınlık geleceği için okuyan ve sorgulayan bir neslin yetişmesi gerekiyor. Amacımız gençlerimizin iyi okulları kazanması, vaktini okuyarak ve öğrenerek geçirmesi. Bunun yanında sınavlara hazırlanan ve ders çalışma ortamı bulamayan vatandaşlarımız da kütüphanelerimizin müdavimleri arasında bulunuyor. Yenimahalle'ye kazandırdığımız hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından ilgi görmesi bizi mutlu ediyor"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara haberleri! Yenimahalle Kütüphanelerinde Üye Sayısı Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement