Anne Ve 5 Yaşındaki Çocuğunun Öldüğü Kaza Sonrasında Büyük Öfke - Son Dakika
Yerel

Anne Ve 5 Yaşındaki Çocuğunun Öldüğü Kaza Sonrasında Büyük Öfke

Anne Ve 5 Yaşındaki Çocuğunun Öldüğü Kaza Sonrasında Büyük Öfke

Karaçam Köyü geçişinde karşıya geçmeye çalışan Nurhan Kocaman ve 5 yaşındaki kızı Nisanur'un panelvan araçın altında kalarak ölmesi üzerine yaklaşık 500 kişi eylem yaptı

02.11.2010 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

D-650 Karayolu'nun Geyve ilçesine bağlı Karaçam Köyü geçişinde karşıya geçmeye çalışan Nurhan Kocaman ve 5 yaşındaki kızı Nisanur'un panelvan araçın altında kalarak ölmesi üzerine yaklaşık 500 kişi karayolunu 4 saat ulaşıma kapatarak eylem yaptı.

Çevik Kuvvet ekiplerinin önlem aldığı eylem sırasında yol ortasında ateş yakan öfkeli kalabalık yolun iki şeridini de ulaşıma kapatırken eylemlerine Sakarya Vali Yardımcısı Hikmet Dinç'in gelerek üst geçit ve yan yol sözü vermesinin ardından son verdiler

Kaza, D-650 karayolu Geyve ilçesi Karaçam köyünde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Komşusuna misafirliğe gittikten sonra evine dönmek üzere anayoldan karşıya geçmeye çalışan anne Nuray (38) ve 5 yaşındaki Nisanur Var'a Pamukova'dan Sakarya istikametine gitmekte olan Muvaffak Kurutuluş Besener (47) idaresindeki 54 ET 014 plakalı kapalı kasa panelvan çarptı.

Aracın çarpmasıyla ağır yaralanan Nisanur ve annesi kaldırıldıkları Adapazarı Toyotasa Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne ve çocuğunun ölüm haberini alan Karaçam Köyü halkı bir anda sokağa döküldü. Çoluk çocuk yaklaşık 500 kişi duble yolu lastiklerle ateş yakarak çift şerit olarak ulaşıma kapattılar.

D-650 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.Karayolunda ulaşamın kapanması üzerine olay yerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet polisleri ile a robocopların da bulunduğu jandarma ekipleri geldi.

Jandarmanın tüm uğraşlarına rağmen yolu ulaşım açmayan kalabalık 15 gün önce de aynı yerde kaza olduğunu belirterek üst geçit ve yan yol yapılmasını istediler.Jandarma ekipleri ile tartışan ve yolu açmaları yönündeki istekleri geri çeviren öfkeli kalabalık yolu açmayarak Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün gelmesini istedi.

Bir süre sonra gelen Vali Yardımcısı Hikmet Dinç ile görüşen köy halkı duble yol yapıldıktan sonra kazaların arttığını söyleyerek 'Her gün kaza oluyor. Çocuklarımızı dışarı çıkartamaz olduk. Buraya üst geçit ve yan yol yapılmasını istiyoruz' dediler.

Yaklaşık 4 saat süren Eylem Sakarya Vali Yardımcısı HikmetDinç'in köy halkına üst geçit sözü vermesiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Anne Ve 5 Yaşındaki Çocuğunun Öldüğü Kaza Sonrasında Büyük Öfke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement