Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Antalyaspor Yönetim Kurulu, 20 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor maçının bilet fiyatlarını açıkladı.

12.10.2012 12:35

Foto: Hüseyin Acarlıoğlu

--- KUTU ---

Bilet fiyatları açıklandı

Antalya spor Yönetim Kurulu, 20 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre; ADOPEN Kale arkası 5 TL, Misafir Tribün 5 TL, CEYSU Maraton Tribünü 30 TL, Rixos Numaralı Tribün Sağ ve Sol Tribün 100 TL ve Rixos Numaralı Tribün Orta 150 TL olarak belirlendi.

===

Potada ilk raunt

Antalya Büyükşehir, sezonun ilk haftasında bugün Galatasaray'ı konuk ediyor. Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk haftasında bugün Galatasaray'ı konuk ediyor. Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Yener Yılmaz ve Zeynep Funda Teoman hakem üçlüsü yönetecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Antrenörü Altar Tunçkol, Türkiye Kupası'nda çok arzu etmelerine rağmen başarılı olamadıklarını belirterek, "Son gün oynadığımız Hacettepe Üniversitesi maçını kaybederek sekizli finallerin dışında kaldık. Tabii ki üzgünüz. Ancak bu durumu unutarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Foto: Altan Tunçkol

===

Bayrampaşa'yı düşündük

Teknik Direktör Turhan, özel maçta 3-1 yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasının geride kaldığını, bu hafta oynayacakları lig maçına odaklandıklarını söyledi.

ALANYASPOR Teknik Direktörü Armağan Turhan, 3-1 kaybettikleri Beşiktaş karşısında ilk yarıda oyunun hakimi olduklarını, ancak 2'nci yarıda oyuna giren rakip oyuncuların skoru belirlediğini söyledi. Hazırlık maçının kadrosunu kurarken Bayrampaşa maçını da düşünerek hareket ettiklerini belirten Turhan, "Beşiktaş maçı kadrosunu hafta sonu oynayacağımız Bayrampaşa maçını düşünerek şekillendirdik. Maçın ilk yarısında sergilediğimiz futbol hepimizi çok memnun etti. Sahanın her alanında oyun hakimiyeti bizdeydi. Alanları daraltarak rakibe pozisyon vermedik. Aksine bizim 2-3 net gol pozisyonumuz var" dedi.

Sonradan oyuna giren futbolcuların da iyi mücadele ettiğini dile getiren Turhan, "Rakibimiz kaliteli oyuncularını 2'nci yarıda oyuna alarak skoru belirledi, ama bizim için spor önemli değildi. Bu hafta sonu oynayacağımız Bayrampaşa maçı, 6 puanlık bir karşılaşma. Rakibimizin ligdeki durumu belli ancak bu bizi ilgilendirmiyor. Sahamızda aldığımız 2 galibiyete 3'üncüsünü eklemek istiyoruz. Beşiktaş maçında sakatlanan Tanju'nun kolunda ezik var. Maç gününe kadar geçmezse dinlendireceğiz" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Armağan Turhan, Beşiktaş maçından foto

===

Alanya-Beşiktaş dostluğu

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, "Beşiktaş bu sene ekonomik sıkıntılarına rağmen Alanya'da plaj futbolu takımı kurarak branş sayımızı yükselttik" dedi. Alanyaspor ile yapılan özel maç için ilçeye gelen Beşiktaşlı yönetici, Kaymakam Erhan Özdemir ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

BEŞİKTAŞ SEVGİSİNİ BÜYÜTÜYORUZ

Ateş, Beşiktaş Magic Life Plaj Futbolu Takımı Kaptanı Ferit Yücel Ergün ve Cengiz Aydoğan'ın da katıldığı ziyaretlerde, ikisi de Fenerbahçe taraftarı olan Özdemir ve Sipahioğlu'na üzerlerinde isimleri yazan Beşiktaş forması hediye etti. Seyit Ateş, yönetime geldikleri günden bu yana ülkenin 4 bir köşesini dolaşarak Beşiktaş sevgisini yaymaya çalıştıklarını söyledi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Seyit Ateş'in belediye ziyareti

===

Demre'de yeni yönetim

DEMRE Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim iş başına geldi. Geçen yıl Türkiye Bölgesel Amatör Lig'den averajla Antalya Süper Amatör Küme'ye düşen Demre Belediyespor'da başkan Hüseyin Yıldırım ve yönetim görevi bırakmıştı. Antalya Süper Amatör Küme'den çekilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan takıma, eski futbolcular sahip çıktı.

70 üyeden 50'sinin katıldığı genel kurulda divan başkanlığını eski Demresporlu Fikret Özeri yaptı. Genel kurul sonrasında Demre Belediyespor'un yeni başkanı, Demrespor'un eski kalecilerinden Hayrettin Özkan oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine Selçuk Çetin, Ahmet Matar, Cengiz İkiz ve Bülent Şimşek seçildi. Denetleme kurulu üyeliklerine Mustafa Şermet, Musa Kıvrak ve Fikret Özkan getirildi.

Demre Belediyespor Başkanı Hayrettin Özkan, "Demrespor, ilk dört haftada henüz puan alamadı. Maçların başlamasına iki gün kala lisans çıkartıldı. Hiç antrenman yapmadan maçalara çıktık. Artık bir yönetimi var. Demrespor, Antalya Süper Amatör Ligi'nden düşmeyecektir. İlk hedefimiz kümede kalmak olacak. Tümü altyapıdan yetişen bir takım oluşturuldu. Bu takımla ligde kalacağız" diye konuştu.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Genel kurul fotosu başkan fotosu

===

Finike'de spor toplantısı

FİNİKE'de 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında toplantı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantı, Canan Yavuz Gürkan Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonu'nda yapıldı.

Antalya'nın batı ilçelerini kapsayan toplantıya; Antalya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli, Kumluca, Finike, Kaş, Demre, Elmalı ilçeleri milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hami Dorul, 420 bin öğrenciye, 23 bin öğretmen, 1131 eğitim kurumuyla hizmet verdiklerini kaydetti. Dorul, "Milli, ahlaki ve manevi değerleri benimseyen, ailesini ve milletini seven çocuklar yetiştirme gayreti içindeyiz. Ençok spor faaliyetlerine önem veriyoruz" dedi. Türkiye'de spor faaliyetlerinde nüfus oranına göre ilk 3 arasında olduklarını hatırlatan Dorul, bu başarıda beden eğitimi öğretmenlerinin katkısının büyük olduğunu söyledi.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Toplantıdan foto

===

Tekirova yara saracak

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki temsilcimiz Tekirova Belediyespor, yarın evinde oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'a yenilerek elenen kırmızı beyazlı ekip, İstanbulspor'u yenerek taraftarını sevindirmek istiyor. Tekirova'da tüm planlar 3 puan üzerine. Tekirova Belediyespor Yönetim Kurulu ve teknik heyet, yarın saat 15.00'te başlayacak karşılaşmaya destek için tüm Tekirovalıları Dr. Fehmi Öncel Stadı'na beklediklerini açıkladı. Antrenör Gürkan Ferhatoğlu, "Kupada Altay'a, ligde de Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a yenildik. Bu maçlarda iyi mücadele ettik, ancak kazanamadık. Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden İstanbulspor ile oynayacağız. Bu maça çok iyi hazırlandık. Takım iyi, kupa ve ligde aldığımız yenililer sonrası sahamızda taraftarımızın da desteği ile 3 puan alıp ligin üst sıralarındaki yerimizi korumak istiyoruz" diye konuştu.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement