Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.STAT.SAAT.18.HAKEM.SAKAT.

11.12.2012 12:47

Foto: Daha önceki kupa maçlarının sevinç fotoları, hoca fotosu

--- KUTU ---

STAT : Akdeniz Üniversitesi

SAAT : 18.00

HAKEM : Tolga Özkalfa

SAKAT : Uğur İnceman

CEZALI : Yok

YAYIN : A Haber

İDEAL KADRO : Sammy- Koray, Emre, Deniz, Musa, Petr Janda, Emrah, Aissati, Isaac, Ömer Şişmanoğlu, Diarra.

===

Antalyaspor güçleniyor

Yöneticiler elini cebine atıyor, para kasada duruyor

'Şeref kürsüsü'ndekiler

'Her deplasmanı bir yönetici üstlenecek' uygulaması, ekonomik yapıyı dengeliyor. Başkan Akıncıoğlu, "Bu uygulamaya isimlerini yazdıran kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, onları şeref kürsüsüne çıkarıyoruz" dedi

ANTALYASPOR'da sezon başından bu yana titizlikle uygulanan 'Her deplasmanı bir yönetici üstlenecek' uygulaması, Antalyaspor'a para kazandırıyor. Bu uygulama ile kasadan bir kuruş çıkmadığına dikkat çeken Başkan Hasan Akıncıoğlu, uygulamaya katılan kişi ve kurumlara teşekkür etti. Akıncıoğlu, "Bu kişileri camiamız şeref kürsüsüne çıkarmaktadır. Antalyaspor'un giderlerini asgari düzeye indirerek, ekonomik yapıyı dengeliyor ve daha güçlü bir Antalyaspor için çalışıyoruz" dedi.

UYGULAMAYA KATILAN YÖNETİCİLER

Bülent Yıldırım (Gençlerbirliği deplasmanı), Erol Taşkoparan (İstanbul Büyükşehir), Hasan Akıncıoğlu (Karabük), Mehmet Akıncıoğlu (Gaziantep), Yıldırım Cömertoğlu ve Tolga Cömertoğlu (Delphin Oteller) (Fenerbahçe), Erdal Tontu (Catamaran)(Kasımpaşa), Osman Gülmez (Adalya Mermer) (Bursaspor), Ali Yılmaz(ANTOİL) (Tavşanlı Linyit), Erkan Yağcı (Concorde de Luxe Resort) (Akhisar Bld). Başkan Akıncıoğlu, Antalyaspor'a desteği sadece yönetimden beklemenin doğru olmadığını belirterek, "Antalya'da para kazanan sanayici, turizmci ve işadamının da aynı hassasiyeti göstermesini bekliyoruz" dedi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA,(DHA)

Foto: Başkan Akıncıoğlu fotosu

===

Biletler satışta

Yönetim, sezonluk kombine kartların bu akşamki Beşiktaş maçında da geçerli olacağını açıkladı.

ANTALYASPOR'un bu akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Beşiktaş ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5'nci tur maçının biletleri satışa çıktı. Yönetim kurulu, Süper Lig'de şampiyon takımlar için uygulanan tarifeye göre bu akşamki kupa maçında bilet fiyatlarının yüzde 50 ucuza satılacağını duyurdu. Bilet fiyatları şöyle: ADOPEN Kale Arkası: 50 TL, CEYSU Maraton: 62.5 TL, Rixos Numaralı Yan Tribün: 75 TL, Rixos Numaralı Orta Tribün: 100 TL, Misafir Tribün 50 TL. Karşılaşmanın biletleri, maç günü öncesinde Biletix satış noktalarından ve Biletix internet sitesi üzerinden alınabilecek. Maç günü ise stat gişelerinde satışa sunulacak. Biletix Satış Noktaları: Vakkorama (Migros AVM), Meske Turizm, Shemall AVM. Antalyaspor'un sezonluk kombine kartları bu maçta da geçerli olacak.

Fotosuz

===

Minik kılıçlara madalya

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 'Eskrim Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası' sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda 2 gün süren turnuvada 440 sporcu mücadele etti. Epe, flöre ve kılıç kategorilerinde yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporcular madalyalarını aldı. Turnuvada süper miniklerde, kızlarda epe kategorisinde Zeynep Begüm Eriş (İstanbul TED Spor Kulübü), flöre kategorisinde Alara Kuru (Mersin Gençlik ve Spor Kulübü), kılıç kategorisinde ise Maya Ataç Kurtulmuş (İstanbul Altyınyurt Spor Kulübü) birinci oldu.

Erkeklerde epe kategorisinde Ali Tahir Arslan (Ferdi), flöre kategorisinde Yiğit Oğulcan Kaya (Ferdi), kılıç kategorisinde de Mustafa Yaka (İstanbul TED Spor Kulübü) 1'inciliği elde etti. Miniklerde ise kızlarda kılıç kategorisinde Deniz Sude Er (İstanbul TED Spor Kulübü), flöre kategorisinde Azra Tuğçe Kaya, (Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü), epe kategorisinde Poyraz Erol (İstanbul TED Spor Kulübü), erkeklerde flöre kategorisinde Turhan Berke Külcü (Ferdi), kılıç kategorisinde Yalın Şahin (Ankara AESK) ve epe kategorisinde İlyas Ahmet Dinç (Ferdi) 1'inci oldu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Maçlardan enstantane, kürsü fotoları,

===

Alanya'da 'Paşa' hazırlığı

Turuncu yeşilliler, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gaziosmanpaşa maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta haftayı 'bay' geçiren Alanyaspor, 16 Aralık Pazar günü deplasmanda oynanayacağı Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Turuncu yeşilli takım 1 günlük iznin ardından haftanın ilk çalışmasını Zimbitlik Sahası'nda akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, Altay galibiyetinin takım üzerinde pozitif etki yaptığını, bu moralle Gaziosmanpaşa'ya hazırlandıklarını söyledi. Gaziosmanpaşa ile bu hafta deplasmanda oynayacakları maçın kolay geçmeyeceğini dile getiren Durusoy, "Karşılaşmaya ciddi bakmazsak hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Futbolcu arkadaşlarımız bunun bilinci içinde sahaya çıkacak. İnşallah Gaziosmanpaşa'yı yenip bir seri yakalarız. Alanyaspor'u üst sıralara taşımak için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenman fotoları

===

Fethiyespor'da bir ilk

Lacivert beyazlı kulüp bünyesinde 'kadın kolları' birimi oluşturuldu.

FETHİYESPOR Kulübü, kadın kolları birimini faaliyete geçirdi. 1933 yılında kurulan ve 80'inci yılını kutlamaya hazırlanan Fethiyespor'un bünyesinde hayata geçirilen kadın kolları, Şat Restoran'da düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilk etkinliğini yaptı. Toplantıya Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşinin yanı sıra, teknik heyet, futbolcular eşleriyle katıldı.

Kadın kolları adına konuşan Ayla Ersözlü, "İnsanlık var olduğundan bu yana kadın her zaman başroldedir. Kimi zaman anne, kimi zaman sevgili, kimi zaman eş, kimi zaman da evlat olarak görevimizi yaptık. Anlatılan tüm hikayelerde kadın hep vardır. Tarihte kadının gücü barışta, savaşta, felaketlerde her zaman kendini göstermiştir" dedi.

Ersözlü, şimdi ise Fethiyespor'un tanıtımında, desteğinde ve yanında olacaklarını aktardı. Kadın kollarında şu isimler bulunuyor: Güler Alpman, Gülsüm Uysal, Ayşen Gürbüz, Pınar Kafaoğlu, Dilek Dinçer, Sevim Orhan, Sibel Arslan, Yasemin Gökalp, Sinem Erkin, Müzeyyen Çınar, Sevinç Çeteli, İlkay Sertel, Nuray Ünal, Muazzez Gürkan, Nesrin Selda.

Foto: Yemekli toplantıdan fotolar - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement