Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR'da ilk devrenin 3 yıldız oyuncusu açıklandı.2'nci Başkan Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Antoil'in organizasyonunda ilk kez yapılan 'Ekstra Performans' yarışmasında ilk 3 dereceyi paylaşan Ömer Şişmanoğlu, İsmail Aissati ve Lamine...

07.01.2013 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Özdilek

===

Usta'lar ödüllendirildi

2'nci Başkan Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Antoil'in organize ettiği 'Ekstra Performans' yarışmasında ilk 3'e giren Ömer, Aissati ve Diarra ödüllerini aldı

ANTALYASPOR'da ilk devrenin 3 yıldız oyuncusu açıklandı. 2'nci Başkan Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Antoil'in organizasyonunda ilk kez yapılan 'Ekstra Performans' yarışmasında ilk 3 dereceyi paylaşan Ömer Şişmanoğlu, İsmail Aissati ve Lamine Diarra'ya törenle plaketleri verildi. Dün akşam Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan ödül törenine yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular katıldı.

ZEKİ'YE DE ÖZEL ÖDÜL

Antalyasporlu taraftarların sosyal medyadaki oylarıyla belirlenen yarışmada, golcü futbolcular Ömer Şişmanoğlu, İsmail Aissati ve Lamine Diarra en yüksek performansa ulaşan oyuncular oldu. 2'nci Başkan Ali Yılmaz, bu tür sosyal faaliyetlerin devam edeceğini, aynı yarışmanın ikinci devre sonunda da yapılacağını açıkladı. Törende ayrıca, altyapıdan yetişen ve şimdi profesyonel takım kadrosunda yer alan Zeki Yıldırım'a da Antoil özel ödülü verildi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ömer Şişmanoğlu, İsmail Aissati ve Lamine Diarra, 2'nci Başkan Ali Yılmaz fotosu

===

Alanya'ya sahte bilet şoku

ALANYASPOR'un Oba Stadı'nda Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçını, yaklaşık 3 bin kişinin stada sahte biletle girerek izlediği tespit edildi. Alanyasporlu yöneticiler, 30 TL olan maç biletlerinin karşılaşma öncesinde stada giden yolda bazı kişiler tarafından 20 TL'den satıldığını öğrenerek durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Sahte bilet sattığı iddia edilen 2 kişi jandarmanın takibi sonucu yakalanarak karakola götürüldü, ancak üzerlerinde sahte bilet çıkmadığı için bu kişiler savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Alanyaspor Basın Sözcüsü Mevlüthan Çavuşoğlu, gişelerde bilet kalmadığı yalanı ile stat yolunda taraftarlara 20 TL'den bilet satıldığını söyledi. Ele geçirilen sahte biletlerin matbaa veya baskı cihazı ile çoğaltıldığının tespit edildiğini belirten Çavuşoğlu, "Sahtecilerin 8-10 kişilik bir şebeke olduğunu tahmin ediyoruz. Seyircilerin sahte biletle stada girmesine, turnikelerin 568'inci kişide arızalanması neden oldu. Sahte bilet satıcıları hakkında suç duyurusunda bulanacağız" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Taraftar fotosu

===

Madalya avcıları

Marsilya yolcusu

İTALYA'nın Marsilya kentinde 10-12 Ocak tarihlerinde düzenlenecek profesyonel muay thai unvan maçına gidecek sporcular belli oldu. 10 rauntluk müsabakalarda Türkiye'yi Do Fighter Spor Kulübü sporcularından Volkan Şimşek, milli takım antrenörü İrfan Berme ve milli takımlar başantrenörü ve menajeri, Profesyonel Faaliyetler Teknik Kurul Başkanı Yasin Urlu temsil edecek. Zorlu müsabaka öncesi açıklama yapan Urlu, amaçlarının Türkün gücünü tüm Avrupa'ya göstermek olduğunu söyleyerek, "Tek hedefimiz profesyonel olarak Türk bayrağını Marsilya'da dalgalandırıp İstiklal Marşı'nı okutmak" diye konuştu.

MİNİK VE YILDIZLARDA 17 MADALYA GELDİ

Yasin Urlu, Adana bölge sporcularından Avrupa 3'üncüsü Ramazan Çiçek ile 18-20 Ocak günleri arasında Paris'te yapılacak unvan maçına çıkacak. Aralık ayında katıldıkları Kick Boks Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda sporcuların 17 madalyayla döndüğünü hatırlatan Urlu, "Minik ve yıldız sporcularımız 8 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalya alarak şampiyonaya Antalya damgasını vurdu. 10 bin lisanslı kick boks sporcusunun bulunduğu kentte şimdi sıra bizde. Ülke bayrağımızı hem Marsilya hem de Fransa'da dalgalandıracağız" dedi.

Foto: Yasin Urlu, Volkan Şimşek ve İrfan Berme birlikte

===

Büyükşehir'in kızları 'Seramik' kırdı: 3-1

TÜRKİYE Bayanlar Voleybol Üçüncü Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, evinde karşılaştığı Seramiksan'ı 3-1 yenerek play-off iddiasını sürdürdü. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibine oranla çok daha iyi bir oyun sergileyen Antalya ekibini, taraftarlar yalnız bırakmadı. Antrenör Hüseyin Çalışkan, Seramiksan önünde başarılı olan sporcularını kutladı. Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı voleybolcularına en büyük destek, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Emin Sözen ile kulüp Yönetim Kurulu üyesi Murat Özdemir'den geldi.

HEDEF İKİNCİ LİG

Sahada mücadele eden sporcuları, tribünde büyük bir coşku ile destekleyen Emin Sözen ve Murat Özdemir, maçtan sonra tüm oyuncuları tek tek kutladı. Murat Özdemir, ligde hedeflerinin play-off ve ardından İkinci Lig'e çıkmak olduğunu söyleyerek, "Ligde 1 maç fazlasıyla lider durumda bulunan Anemon ile ikinci sıradaki 22 puanlı Seramiksan'ın ardından 21 puanla üçüncü sırada bulunuyoruz. Bu hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi deplasmanına gideceğiz. Rakibimizi yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Maç enstantanesi

===

Engelli basketbolunda tarihi başarı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, evinde konuk ettiği Kıbrıs Engelliler Spor Kulübü'nü ilk yarısı 37-32 biten maçta 70-66 mağlup etti. Antalya'yı Süper Lig'de temsil eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, aldığı sonuçlarla tarihinin en başarılı sezonunu yaşıyor. Kıbrıs maçında rakip potaya 31 sayı kaydeden takım kaptanı Mehmet Akın ise Süper Lig'in en başarılı oyuncuları arasında yer alıyor.

SIRADA GALATASARAY VAR

Takım menajeri Coşkun Güvenç, bu hafta Galatasaray deplasmanına gideceklerini hatırlatarak, "4 yıl üst üste dünya şampiyonu olmuş Galatasaray ile oynayacağız. Hedefimiz zorlu rakibimizi kendi evinde yenmek" dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligde 9 puanla 5'nci sırada bulunuyor.

Foto: Takım fotosu

===

Kaş Stadı yenilendi

ANTALYA'nın Kaş İlçe Stadı, kaymakamlık tarafından yenilendi. Antalya İl Özel İdaresi tarafından sağlanan 70 bin TL'lik ödenekle stadın birçok bölümü elden geçirildi. Stadın sulama işlemlerinin, Kaş'a bağlı Ağullu Köyü'nde 100 metre derinlikte açılan sondaj kuyusundan karşılanacağı açıklandı. Kuyu ile stat arasındaki 850 metrelik mesafeye sulama borusu döşendi. Yetkililer, ödeneğin bir kısmının çimlerin biçilmesinde kullanılacak traktöre harcandığını ifade etti. Ayrıca stadın soyunma odalarının elden geçirildiği belirtildi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kaymakam Selami Kapankaya, "Kaş Stadı'nda yapılan çalışmalarla, stadın geleceği garanti altına alındı. En önemlisi, stadın kangren olan sulama sorunu çözümlendi. Bundan sonra çimlerin bakımı sorun olmayacak" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Çalışmalar fotosu

===

Tekirova terliyor

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor'da izin biti. Dün kampa giren ve hazırlıklara başlayan mavi beyazlıların kampı 19 Ocak'a kadar sürecek. Takımın teknik sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu, antrenmanları aralıksız sürdürdüklerini belirterek, 12 günlük kamp döneminde 3 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Ligin ilk yarısında 26 puanla 8'inci sırada yer alan Tekirova, 20 Ocak'ta evinde oynayacağı ikinci yarının ilk maçına kadar kamp yapacak.

Kemer Limak Limra Otel'e yerleşen Tekirova Belediyespor'da morallerin üst seviyede olduğu gözlendi. Teknik sorumlu Ferhatoğlu, mali sıkıntılar nedeniyle ikinci yarıda transfer yapamayacaklarını belirtti. Hedeflerinin play-off olduğunu ve bunun mücadelesini verdiklerini söyleyen Ferhatoğlu, bu süre içinde eksiklikleri gidereceklerini ifade etti. Ferhatoğlu, 20 Ocak Pazar günü sahalarında oynayacakları Vanspor maçında, tüm taraftarları takıma destek vermeye çağırdı.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Gürkan Ferhatoğlu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement