Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Toplantı genel, Cem Oğuz ve Abit Küçükaslan portre.

08.10.2012 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Toplantı genel, Cem Oğuz ve Abit Küçükaslan portre.

===

Kadına şiddetin sergisi

KADINA yönelik şiddeti fotoğraflayan Hülya Anbarlı ile ressam Sevil Kılınç'ın sergisi, Muratpaşa Belediye Binası içindeki sergi alanında sanatseverle buluştu. Serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Altın Portakal Film Festivali nedeniyle kentte bulunan sanatçı İlyas Salman, 'Survivor Hasan' ile davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini sanatçılar ve sergi sahipleriyle birlikte kesen Başkan Akaydın, geçen yıl Altın Portakal'ın teması olan kadına şiddetin bu yıl da festivalde işlendiğini belirterek, "Ülkemizde maalesef kadına şiddet eylemleri devam ediyor. Ben öfkeden uzak, barış içinde günler dileyerek saygılarımı sunuyorum" dedi. Törenin ardından sergideki eserleri gezen Akaydın, sanatçılara da birer plaket verdi.

MAKYAJ USTASI DA ORADAYDI

Ünlülerin makyözü olarak da bilinen 'Corci' lakaplı makyöz Yavuz Birsel de sergide bir stant açtı. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği standda Birsel, ustalığını konuşturdu. Ziyaretçi bir kadını koltuğuna oturtan Yavuz Birsel, yaptığı makyajla dayak yiyen bir kadını canlandırdı. Usta fırça çalışırken Başkan Akaydın ile İlyas Salman ilgiyle izledi.

Ömer ERDEM/ANTALYA, (DHA)

Foto: Sergiden fotolar

===

Tatar'dan Evcilmen'e ziyaret

LONDRA Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan milli tekvandocu Nur Tatar, annesi Birgül, babası Nizamettin ve ağabeyi Kadir Tatar ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i makamında ziyaret etti. Evcilmen, depremden dolayı yaşadığı talihsizliklerin olmaması halinde Nur'un birinciliği elde edebileceğini söyleyerek, "İnanıyorum ki ilk yapılacak olimpiyatlarda altın madalyayı göğsüne takacak. Kendisi ringe çıkınca rakibine korku verebilecek durumda" dedi. Evcilmen 2 cumhuriyet altını hediye ettiği Nur Tatar'ı kutladıktan sonra Muratpaşa Belediyesi olarak amatör sporlara önem verdiklerini, Aslı Çakır Alptekin ve Nimet Karakuş'un de kendi klüplerinde yetiştiğini kaydetti.

Ömer ERDEM/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Validen taziye ziyareti

ANTALYA Valisi Ahmet Altıparmak, şehit polis memuru Mustafa Kılıç'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde Vali Altıparmak'a, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit eşlik etti. Vali Altıparmak şehit polis Mustafa Kılıç'ın evinde eşi ve çocuklarına başsağlığında bulunarak, sabır diledi. Aile üyeleriyle bir müddet görüşen Vali Altıparmak, hazır bulunan din görevlileriyle birlikte başta şehit polislerimiz Mustafa Kılıç, Abdullah Bülbül ve Mehmet Çolak olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Tanışma kahvaltısı

AKDENİZ Üniversitesi ALTSO MYO Bankacılık ve Sigortacılık 1. sınıf öğrencileri, tanışma kahvaltısı ile yeni eğitim öğretim dönemine 'merhaba' dedi. Sınıf temsilcileri ve öğrencilerin organize ettiği Harbour Restaurant'ta gerçekleşen tanışma kahvaltısına sigorta sektöründen temsilcilerin katılmasıyla üniversite- sektör işbirliği kapsamında konular ele alındı. Bankacılık ve Sigortacılık 1. sınıf danışmanı Öğr.Gör. Davut Karaman, bugüne kadar maddi manevi desteklerinden dolayı sektör temsilcilerine ve programı titizlikle hazırlayan öğrencilere teşekkür etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Kahvaltıdan foto

===

Otomobil takla attı: 2 yaralı

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde önceki gün saat 23.45 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Çevre yolunda seyreden 25 yaşındaki Mehmet Özcanoğlu idaresindeki 32 SC 121 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada, sürücü Mehmet Özcanoğlu ile yanındaki arkadaşı Halil Eraslan yaralandı. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Özcanoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Hasan UĞUR/ŞARKİKARAAĞAÇ, (DHA)

Foto: Kaza yapan otomobil

===

Manavgat'ta kaza: 1 ölü

MANAVGAT'ın Çolaklı Beldesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Turizm yolunda seyir halinde olan Cüneyt Bahar'ın kullandığı 07 LBY 92 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bekleyen 21 yaşındaki Uğurcan Karasülük çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kazada, ağır yaralanan Karasülük, ambulansla hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi. Karasülük'ün cesedi Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Cüneyt Bahar, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Araçtan foto

===

Kavşakta kaza: 4 yaralı

ISPARTA'da Yalvaç-Şarkikaraağaç Karayolu'nda meydana gelen kazada, 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çetince Beldesi'nden Yalvaç'a seyreden 42 yaşındaki Ahmet Aydın'ın kullandığı 32 YP 655 plakalı otomobil, kontrolsüz kavşakta 52 yaşındaki Ali Sesli yönetimindeki 06 DJ 9679 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle yoldan çıkan her iki araç, refüje çarparak durabildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Aydın ile otomobildeki 35 yaşındaki Cemalettin Aydın, 42 yaşındaki Bayram Aydın ile diğer araç sürücüsü Ali Sesli çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine gelen ambulanslarla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA)

Foto: Kaza yapan araçlar

===

Av tüfeği ateş aldı, öldü

BURDUR merkeze bağlı Yarı Köy'de 55 yaşındaki Emin Şen, traktöründe av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu. Şen'in traktörün üzerinde hareketsiz durduğunu gören yakınları, kontrol etmek için yanına gitti. Şen'in öldüğünü anlayan yakınları jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine köye giden jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Şen'in cesedi, Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şen'in, traktörle giderken yanında bulunan av tüfeğinin ateş alması sonucu vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle öldüğü belirlendi.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Fotosuz

===

Gökmenoğlu güven tazeledi

ISPARTA Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimde güven tazeleyerek çıktı.

Büyük Isparta Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda, 2 liste yarıştı. Genel Kurulu'ndan sonra yapılan seçimde mevcut Başkan Gökmen Gökmenoğlu, 161 oy alarak güven tazeledi. Diğer Aday Av. Halit Önder ise 57 oy aldı. Genel kurula Ak Parti Milletvekili Recep Özel ve çok sayıda avukat katıldı.

Seçimden güven tazeleyerek çıkan Başkan Gökmenoğlu yaptığı konuşmada, "İnsan haklarının, hukukun üstünlüğünün, Atatürk ilkelerinin her zaman ve her şartta savunucusu olacağım. Siyaseten hiçbir tavrım olmayacak. Isparta Barosu en saygın şekilde temsil edilecek. Hukukun adli ve avukatları ilgilendiren konularda en iyi sonuçları almak için çalışacağım" dedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Seçimden

===

Karı-koca kazada yaralandı

KORKUTELİ'nin Küçükköy Beldesi'nde traktörün dereye uçması sonucu 2 kişi yaralandı. Kargın Köyü'nden Küçükköy Beldesi'ne seyreden 46 yaşındaki Şaban Sarıcalar yönetimindeki 42 K 3642 plakalı elma yüklü traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Hacı Veli Deresi'ne uçtu. Kazada, sürücü Şaban Sarıcalar ve yanındaki eşi 42 yaşındaki Hatice Sarıcalar yaralandı. Yaralılar, kazayı gören köylüler tarafından dereden çıkarılarak Korkuteli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Sarıcalar çiftinin hayati tehlikelerinin bulunmadığını kaydedildi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Traktörden - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement