Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Altınova’da çiçek üreticileri ile Türkiye Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti.

08.02.2014 13:13

Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Altınova'da çiçek üreticileri ile Türkiye Sakatlar Derneği'ni ziyaret etti.

Altınova'da çiçek üreticileri ile Türkiye Sakatlar Derneği'ni ziyaret eden Öner, sorun ve talepleri dinledi. Teomanpaşa Kapalı Pazarı'nda ve Serdengeçti Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Öner, daha sonra Göçerler Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Öner Göçerler'de yaptığı konuşmada, "Kepez bugün 450 bin nüfusu, 67 mahallesi ve bir ucundan diğer ucuna 50 kilometreyi aşan hacmiyle büyük bir metropol ilçe haline geldi. Gururla söyleyebilirim ki bizim dönemizde birçok sorunu çözmeye gayret ettik ve çözdük. Sizler bize yetki verirseniz büyükşehir ile beraber tapu sorununu çözeceğiz. Göçerler Antalya'nın en eski ve en güzel köyüdür ama ne yazık ki yıllarca tapu problemleri ve 2B sorunları ile uğraştığımızdan buraya hizmet getirilemedi" dedi.

Teomanpaşa'da Hacıkaya Düğün Salonu'nda CHP'ye katılım törenine katılan Öner yaptığı konuşmada, "Ben Konya doğumlu, 25 sene önce Antalya'ya yerleşmiş bir evladınızım. Türkiye'nin değişik yerlerinde gelip Antalya'ya yerleştik. Doğduğumuz yeri unutmadan, doyduğumuz yere hizmet için gece gündüz çalışmak zorundayız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement