Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 132'nci Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 132'nci Yıldönümünü Kutladı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 132\'nci Yıldönümünü Kutladı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 132’nci yıldönümünü törenle kutladı.

03.04.2014 16:53

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 132'nci yıldönümünü törenle kutladı.

ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri sabah Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra ATSO Meclis Salonu'nda bir tören gerçekleşti. Törene Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, ATSO'nun eski başkanlarından ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Muratpaşa Belediyesi'nin yeni başkanı Ümit Uysal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ATSO'nun eski yönetim kurulu ve meclis başkanları ile işadamları katıldı.

Törende bir konuşma yapan ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, "ATSO ve ATSO üyesi olan tüccar ve sanayiciler, işadamları, 132 yıl boyunca Antalya'ya öncülük etmişler, her alanda Antalya'nın gelişmesine önemli katkıları olmuştur. ATSO yönetimleri ve üyeleri Kurtuluş Savaşı'nda da, Türkiye'nin ve Antalya'nın ekonomik savaşında da rol almış, mücadele etmişlerdir. Odamızı 132 yıl önce kuranları ve 132 yıl boyunca emek vererek bugüne getirenleri, 132 yıl boyunca Antalya'nın ve Türkiye'nin gelişmesine katkı yapmış olan bütün üyelerimizi sevgi ve saygıyla anıyorum" dedi.

VALİ ÖZTÜRK, "ATSO GİBİ KURULUŞLAR ŞEHRİN SAHİBİDİRLER"

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ise, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. STK'ların şehrin sahibi olduğu vurgusunu yapan Vali Öztürk, "STK'lar günümüzün en önemli unsurlarıdır. Toplumun ortak aklı, ortak menfaati, ortak faydası, ortak paydasını oluştururlar. Şehrin sahibidirler. Bulundukları yeri kültürünün devamcısıdır, sanatının devamcısıdır, ekonomisinin devamcısıdır, siyasetin yönlendiricisidirler. 132 yıldır devamlılığını sürdüren bu güzide kurumumuzun bütün gelmiş geçmiş başkan ve üyelerini rahmetle ve şükranla anıyorum. Çalışan başkan ve üyelerimize de mesleklerinde başarılan diliyorum" şeklinde konuştu.

ATSO'da görev yapmış geçmiş dönem başkanları Menderes Türel, Orhan Tolunay, Tunay Altınpınar, Kemal Kınay birer konuşma yaptığı törende ATSO'nun en eski 3 Gerçek Kişi Üyesi Sezai Küçükyörük adına oğlu Soner Küçükyörük, Halil Erdem (Antalya Erdem Hotel), Mustafa Arslan (Çalık İş Bürosu) adına damadı Fatih Kozbek ile ATSO'nun en eski 3 Tüzel Kişi Üyesi; Lara İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adına Salih Boyacı. Olimpos Otelcilik ve Turizm A.Ş. adına Sayın Nilgün Berberoğlu ve Başer Maden Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Cengiz Kayalı'ya birer plaket verildi.

Ayrıca ATSO'da 10 yıl ve üzeri görev yapmış Meclis Üyeleri; Abdullah Kara, Ahmet Acar, Ali Berberoğlu (Adına Eşi Nilgün Berberoğlu), Bulca Tanrıverdi, Bülent Kutlay, Cemal Öner (adına torunu Cemal Öner), Davut Çetin, Fuat Kardam, Gültekin Gencer, Hanif Mahir Boztepe, Hasan Berberoğlu, Hasan Bodur, Himmet Öcal, İlhami Kaplan, İstemihan Ataç, Mustafa Üstem, Oktay Öner (adına oğlu Cemal Öner), Orhan Tolunay, Sedat Karakuy, Süleyman Yalınlar'a plaket verildi.

ATSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri daha sonra Isparta Yolu üzerindeki ATSO Hatıra Ormanı'na giderek günün anısına birer fidan dikti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 132'nci Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement