ASİMDER, Azerbaycanlı Askerler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

ASİMDER, Azerbaycanlı Askerler İçin Mevlit Okuttu

ASİMDER, Azerbaycanlı Askerler İçin Mevlit Okuttu

ASİMDER Marmara Bölge Başkanı Ali Gülbey, Azerbaycan'ın Karabağ sınırında şehit düşen 12 Azeri asker için İstanbul'da mevlit okuttuklarını söyledi.

12.08.2014 11:10  Güncelleme: 11:51

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Marmara Bölge Başkanı Ali Gülbey, Azerbaycan'ın Karabağ sınırında şehit düşen 12 Azeri asker için İstanbul'da mevlit okuttuklarını açıkladı.

ASİMDER Marmara Bölge Başkanlı Ermenistan'ın, işgal ettiği Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ bölgesindeki Azerbaycan mevzilerine ateşkes anlaşmasına uymayarak yapmış olduğu saldırı sonucu şehit düşen askerlerin ruhları için mevlit okuttu. Konu ile bir açıklama yapan ASİMDER Marmara Bölge Başkanı Ali Gülbey, "Azarbaycan şehitlerimize vefa borcumuzu Mevlid-i Şerif okuttuk. Biz Marmara ASİMDER olarak zulmün olduğu her yerdeyiz. Tüm dünyadaki savaşları kınıyoruz. Bebekler, kadınlar ve dedelerin ölüyor. Masum insanlarımız ölüyor. Bizim topraklarımız için canımız feda. Karabağ için çanımızla başımızla Azerbaycan'dayız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Biz Marmara ASİMDER olarak önce Başkonsolos Hasan Zeynelova, Azerbaycan ve tüm Türk milletine baş sağlığı dileriz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ASİMDER, Azerbaycanlı Askerler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement