Aydın'da Ramazan Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Ramazan Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni

Aydın\'da Ramazan Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni

Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdanın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve depremzede aileler de katıldı. Törende, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan bir konuşma yaparak deprem felaketinde hayatını kaybedenler için dua etti ve devletin maddi zararları gidermesine inandığını belirtti.

21.04.2023 21:04  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da Ramazan Bayramı resmi bayramlaşma töreni Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Aydın Valiliği tarafından kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri başta olmak üzere Aydın protokolünün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Aydın Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına yoğun bir katılım olurken, Aydın'da kalan depremzede aileler de katıldı. Protokol üyeleri ve depremzede aileler ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, bayramların birleştirici özelliğine vurgu yaparken, katılımcılar ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Törende kısa bir konuşma yapan Gödekmerdan; "Buruk bir bayram geçiriyoruz. Bir deprem felaketi yaşadık. Bu afette de çok canlar yitirdik. Bunun üzüntüsü yaşıyoruz ama tabi hayat devam ediyor. Allah'ım bir daha afeti, milletimize, devletimize bir daha yaşatmasın. Depremde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Tabi devletimiz büyük, bu maddi zararlarımızı giderir. İnşallah bundan sonra sağlık, afiyet ve mutluluk içerisinde nice bayramlara devletimizle milletimizle insanlarımızla birlikte ulaşmayı Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramımız mübarek olsun" dedi.

Gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın yanı sıra Aydın milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş ile siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Ramazan Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement