Aydın İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti

Aydın ile bağlı ilçe ve beldelerin belediye başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

01.12.2011 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın ile bağlı ilçe ve beldelerin belediye başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Yapılan yazılı açıklamada, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, Kuşadası Belediye Başkanı Mehmet Esat Altıngün, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Yenice Belediye Başkanı Fuat Meriç, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun, Yeniköy Belediye Başkanı Erdal Arasan, Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, Mursallı Belediye Başkanı Hayri Altay, Hıdırbeyli Belediye Başkanı İsmail Kuru ve Çeştepe Belediye Başkanı Hakkı Gümüş'ün ziyarette hazır bulundukları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da programındaki zorunlu değişiklik nedeniyle Kocaoğlu'nu ayrı olarak ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada, ziyaretin, Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyonların ardından Kocaoğlu'na destek amacıyla yapıldığı kaydedildi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement