Bansiad, Baü Rektörü Alkan ve Vergi Dairesi Müdürü Üzar'ı Konuk Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bansiad, Baü Rektörü Alkan ve Vergi Dairesi Müdürü Üzar'ı Konuk Etti

20.06.2012 14:00

(BANSİAD), haziran ayı toplantısında, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahir Alkan ve Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar'ı konuk etti.

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği

(BANSİAD), haziran ayı toplantısında, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan ve Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar'ı konuk etti.

BANSİAD Başkanı Hakan Öztürk, Hotel Panderma Port'ta gerçekleşen toplantının açılışında, Balıkesir büyükşehir yönetim alanının, İstanbul ve Kocaeli'de olduğu gibi tüm il sınırları alanına yayılmasının doğru olmadığını düşündüklerini söyledi.

İstanbul ve Kocaeli'nin, kendine özgü özelliklere sahip kentler olması nedeniyle bu açıdan Balıkesir ile hiçbir benzerlik göstermediğini dile getiren Öztürk, "Bu konudaki ayrıntılı açıklamalarımızı, önümüzdeki dönemde, bilimsel olarak kamuoyuna sunacağız. Umarım, yapılan tartışmalar sonucunda Balıkesir, Bandırma ve ilimizdeki tüm ilçelerimiz için en uygun yönetim biçimini bulabiliriz" dedi.

Toplantıda BANSİAD'ın fahri üyelik rozeti takılan Prof. Dr. Alkan ise dünyanın en büyük 17. ekonomisi olan Türkiye'nin bilimsellik açısından da yine aynı sırada yer aldığını belirterek, "Unutmayalım ki, güç, zenginlik ve bilim, at başı giden kavramlardır. Bu kavramlar, birbirini bütünler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar, 2011 yılı vergilendirme döneminde en yüksek gelir vergisi ödeyen firmalara plaketlerini verdi.

Muhabir : Ahmet Pesen

Yayıncı : Zafer Akpınar - BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bansiad, Baü Rektörü Alkan ve Vergi Dairesi Müdürü Üzar'ı Konuk Etti - Son Dakika


Advertisement