Başkan Ataç'ın Hatay Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ataç'ın Hatay Ziyareti

Başkan Ataç\'ın Hatay Ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.

29.08.2013 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Gezi Olayları sebebiyle Eskişehir'de gerçekleşen protestolarda hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini ziyaret için gittiği Hatay'da çeşitli temaslarda bulundu.

Başkan Ataç, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Mehmet Ali Edipoğlu eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkini Samandağ ilçesine yaptı. Samandağ ilçe teşkilatı ziyaretinde ilçe belediye başkan aday adaylığı açıklama programına katıldı. Daha sonra Başkan Ataç, Samandağ ilçesini gezerek Türkiye'nin güneydeki en uç bölgesinde sınırın öteki tarafında yaşanan gelişmeler hakkın bilgi aldı.

Hatay'dan İskenderun'a geçen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İskenderun parti teşkilatını ziyaret etti. Partililer ile yerel yönetim seçimleri üzerine sohbet gerçekleştiren Ataç, yerel yönetim tecrübelerini partililerle paylaştı. Başkan Ataç, İskenderun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Civelek'i makamında ziyaret ettikten sonra kısa bir kent gezisi gerçekleştirdi.

Karaağaç Beldesi Belediye Başkanı Necmettin Acar ve Arsuz da, Türkiye'nin tek Ortodoks Belediye Başkanı Fuat Süme'nin konuğu olan Başkan Ataç, "Hatay ile kurduğumuz dostluk Eskişehir'de yaşanan acı olay vesilesi ile olmasın isterdik fakat Ali'nin kurduğu bu bağ bizlere Türkiye'nin hangi noktasında olursa olsun acılarımızı paylaşarak azaltabileceğimizi gösterdi. İnanıyoruz ki bizler bu güçlü bağlar içerisinde birlikteliğimizi korursak Hatay'daki gibi binlerce yıllık inanç kardeşliğinin, Anadolu'daki hümanizm kültürünün yaşamasını sağlarız. Ziyaret sırasında bizlere kapılarını açan Korkmaz ve Cömert ailelerine, bizlere ev sahipliği yapan değerli vekillerimize, belediye başkanlarımıza ve Hatay'da, İskenderun'daki değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ataç'ın Hatay Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement