Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurladı

Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır’daki bombalı saldırıda şehit olan Aydın ailesini, son yolculuğuna uğurladı.

12.08.2016 17:06

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır'daki bombalı saldırıda şehit olan Aydın ailesini, son yolculuğuna uğurladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Aydın ailesinin cenaze namazına katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, iki gün önce polis servisine bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan Demet Yıldırım Aydın ile çocukları Oğuz Kaan Aydın ve Ceylin Naz Aydın'ın, Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisinde kılınan cenaze namazlarına katılarak son yolculuğuna uğurladı. Cenaze törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, milletvekilleri, il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Acımız çok büyük. Aydın ailesine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Rabbim bize bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Demet Yıldırım Aydın ile çocukları Oğuz Kaan Aydın ve Ceylin Naz Aydın naaşları defnedilmek üzere Pelitli Köyü mezarlığına götürüldü. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika


Advertisement