Başkan Tatı, Kent Konseyine Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tatı, Kent Konseyine Teşekkür Etti

Başkan Tatı, Kent Konseyine Teşekkür Etti

Buca’daki çalışmalara Kent Konseyi’nin büyük katkıları olduğunu belirten Belediye Başkanı Ercan Tatı, “Kent konseyimiz Türkiye’ye örnek oldu.

30.12.2013 12:15

Buca'daki çalışmalara Kent Konseyi'nin büyük katkıları olduğunu belirten Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Kent konseyimiz Türkiye'ye örnek oldu. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Buca Tenis Kulüp'te Buca Kent Konseyi yönetici ve üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ercan Tatı, 4 yıl önce kurulan kent konseyinin belediye ile halk arasında önemli bir köprü oluşturduğunu söyledi. Kent Konseyi ile "İyi bir aile" olduğuna inandığını söyleyen Başkan Ercan Tatı, 39 yıl sonra CHP'nin iktidar olduğu Buca'da çöküntü içindeki bir bütçe ve her türlü polis ve teftiş baskılarının altında icraat yaptıklarının altını çizdi. Ülkede yaşanan bazı olaylardan şikayet edenlerin "Adaletin Kantarı" anlamında geç kalmış bazı feryatları olduğuna da işaret eden Tatı, tüm bu gelişmelere karşın birçok hizmetin ilk kez Buca'da gerçekleştiğini söyledi. Tatı şöyle konuştu:

"Tam 39 yıl sonra 2009'da CHP olarak Buca Belediyesi yönetimine geldik. Zaman geçti öyle geçti böyle geçti. Benim hedefim var dedim. Ben (CHP iktidarını Buca'da sabit kılacağım) dedim. Olay ortada. CHP adayı kim olursa olsun burada seçimi kazanacak. Bunu ben söylemiyorum. Bizim yaptırdığımız anketlerde söylemiyor. Önümüzdeki günlerde açıklayacağım. AKP'nin yaptığı anket söylüyor. Tabi onlar için üzülüyorum desem yalan olur."

Soruşturmalar, baskılarla geçen günleri anımsatan Tatı, şöyle devam etti:

"Maalesef öyle günler yaşadık keşke bunları yaşamasaydık. Belki de bunları yaşadığımız için biraz daha alevlendik biraz daha hırslandık. Olmayan paralarla bir ilçenin ilk olimpik yüzme havuzunu, ilk tiyatrosunu, ilk pazaryerini, ilk rekreasyon alanlarını, ilk kaldırımları yaptık. İlk kez Buca Belediyesi olarak okullara girdik, ilk kez muhtarlık binaları yaptık."

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yerel seçimlerin ardından genel iktidarın da değişeceğine inancını dile getirdi. Başkan Tatı, "Türk halkı böyle göz boyamalara fırsat vermez. Ekonomi ne hallere geldi. Ekonomileri düzeltmek 20 yıl 30 yıl 40 yıl sürer arkadaşlar. Bunların bıraktığı yaralar 3-4 yıl sonra ortaya çıkacak. Bunlar kendi ayıplarında kaybolurlar ve kaybolacaklardır. Hiç şüpheniz olmasın önümüzdeki iktidar CHP iktidarıdır. 2014 yerelde İzmir'de 30'da 30'da yapacağız. 2015 'te inşallah CHP Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başbakanlığında tek başına iktidar olacaktır" dedi.

Buca Kent konseyi Genel sekreteri Yıldız Yılmaz Kurt ise yaptığı konuşmada, Buca Kent konseyi çalışmalarına Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın büyük destek verdiğini belirtirken, örnek çalışmalar yapıldığını anlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tatı, Kent Konseyine Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement