Başkan Tiryaki "Özgün İyi Yönetim Uygulaması Forumu'na Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki "Özgün İyi Yönetim Uygulaması Forumu'na Katıldı

Başkan Tiryaki "Özgün İyi Yönetim Uygulaması Forumu\'na Katıldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, değişim yönetimi modeli ve yeniden yapılanma çalışmalarıyla ilgili tecrübelerini Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından düzenlenen "Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu"nda anlattı.

24.03.2012 16:25

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, değişim yönetimi modeli ve yeniden yapılanma çalışmalarıyla ilgili tecrübelerini Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından düzenlenen "Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu"nda anlattı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer'in açılış konuşmasını yaptığı İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu'nda Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yanı sıra, TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Bilim İlaç Genel Müdürü Dr. Erhan Baş, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Mine Tuncel, BİMER Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ali İhsan Sarıkoca da birer sunum yaptılar.

Global markalar yaratmak için bir araya gelen Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın, yeni girişim ve projelere ilham veren formüllerin sahiplerini davet ettiği forumda yerel yönetim örneği olarak yalnızca Altındağ Belediyesi yer aldı. Forum kapsamında düzenlenen oturumlarda sektöründe lider özel sektör ve kamu temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nde uyguladıkları özgün ve iyi yönetim uygulamalarını katılımcılarla paylaştı.

"UYGULADIĞIMIZ YÖNETİM SİSTEMİNİN FARKLI, ÖZGÜN VE BAŞARILI BULUNMASI BİZLERİ GURURLANDIRDI"

"2004 yılından bu yana yaşadığım tecrübeleri ve kendi yolculuğumu sizlerle paylaşmaya geldim. Anlattıklarımın pek çoğunu Türkiye'deki tüm belediyelere genelleyebilirsiniz" diyen Başkan Tiryaki, 7 yılda kat ettikleri mesafeyi dinleyenlerle paylaştı. Uyguladığımız "Değişim Yönetimi Modeli" ile Altındağ Belediyesi'ni yeniden yapılandırdıklarından bahseden Başkan Tiryaki, tehditleri fırsatlara çevirmenin önemine değindi.

Böyle bir organizasyonda konuşmacı olmanın ve deneyimlerini paylaşmanın çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Tiryaki, "Türkiye'de kendi alanlarında, kendi sektörlerinde geleceğe yön veren projelere imza atmış kurum ve kuruluşların arasında sayılarak bu foruma davet edilmemiz, Altındağ'da ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Altındağ'da uyguladığımız değişim yönetimi modeli ile yeni ufuklar açıp, genç beyinlere ilham verebildiysek, ne mutlu bize" diye konuştu.

Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Derin, Bayram Memişoğulları ve Mustafa Mert'in de izlediği forum sonunda Başkan Tiryaki'ye katılımlarından ötürü bir plaket takdim edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki 'Özgün İyi Yönetim Uygulaması Forumu'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement