Başkan Tütüncü Kızıllı Köyü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Kızıllı Köyü'nü Ziyaret Etti

Başkan Tütüncü Kızıllı Köyü\'nü Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlarla sohbet etmek, isteklerini dinlemek ve sıkıntıları yerinde görmek amacıyla Kızıllı Köyü'nü ziyaret etti.

27.05.2013 12:20

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlarla sohbet etmek, isteklerini dinlemek ve sıkıntıları yerinde görmek amacıyla Kızıllı Köyü'nü ziyaret etti.

Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik'in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, Muhtar İsa Öztürk ve köy sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Köy pazarını gezen ve esnafı dinleyen Başkan Tütüncü, daha sonra köy kahvehanesinin önünde vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tütüncü, asfalt, yol, park hizmetiyle birlikte, köyün camilerinin ve okulunun onarımını ve temizliğini yaptıklarını söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, şehir merkezine ulaşımı sağlayan Süleyman Demirel Bulvarı ile Antalya-Burdur çevre yoluna çıkan Kirişçiler Yolu arasında açtıkları Hamza Taş Bulvarı'nın Kızıllı, Kirişçiler, Çamlıca ve Odabaşı köyleri ile şehir merkezi arasındaki ulaşımı da rahatlatacağını aktardı. Bulvarın, Çamlıca Köyü kavşağın kadar olan 1700 metreli kısmını açtıklarının bilgisini veren Başkan Tütüncü, "60 metre genişliğindeki Hamza Taş Bulvarı'nı, Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Odabaşı-Kirişçiler yolu kavşağına kadar genişleteceğiz. Böylece bulvarı, Antalya için önemli bir şehir girişi haline getireceğiz" diye konuştu.

Hamza Taş Bulvarı'nın, köylere yaptıkları en önemli hizmetlerden bir tanesi olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, "Bu bulvar, Antalya-Burdur yolu için de önemli bir ulaşım güzergahı haline gelecek. Hamza Taş Bulvarı çalışmamız, bölgeye ciddi bir hareketlilik getirecek çok önemli bir yatırımdır. Bölgedeki köylerimiz, önemli bir merkez haline gelecek.

Bölge ekonomik olarak daha da hareketlenecek" dedi.

Yeni Büyükşehir Kanunu'na göre Kızıllı Köyü'nün mahalle statüsüne kavuştuğuna işaret eden Başkan Tütüncü, "Köylerimiz, yaptığımız yol, asfalt, park, muhtar evi hizmetleriyle birlikte Antalya Büyükşehir'in ve aynı zamanda ilçe belediyesi olarak Kepez'in bir mahallesi olmayı artık hissetmeye başladı. Yeni dönemle birlikte mahallemiz olacak köyler, daha çok hizmet alacak" şeklinde konuştu.

Kızıllı ile Başköy arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, imece usulü ile köye Kur'an kursu kazandıracaklarını da aktardı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Kızıllı Köyü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement