Başkan Ülgen : "Göreve Geldiğimde Marmaris'te Kaos ve Düşmanlık Ortamı Vardı " - Son Dakika
Yerel

Başkan Ülgen : "Göreve Geldiğimde Marmaris'te Kaos ve Düşmanlık Ortamı Vardı "

Başkan Ülgen : "Göreve Geldiğimde Marmaris\'te Kaos ve Düşmanlık Ortamı Vardı "

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün hükümete yönelik eleştirilerine cevap verdi.

18.06.2016 10:45

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü'nün hükümete yönelik eleştirilerine cevap verdi.Ülgen, göreve geldiğinde Marmaris'te bir kaos ve düşmanlık ortamı olduğunu ileri sürdü.

Ak Parti İlçe binasında basın toplantısı düzenleyen Osman Ülgen, CHP ilçe Başkanı Acar Ünlü'nün açıklamalarının hoşgörü ortamını oluşturamamalarının sebeplerini ortaya koyduğunu belirtti.Devlet büyüklerine hakarete izin vermek istemedikleri için cevap verme ihtiyacı hissettiklerini belirten Ülgen, AKP hükümetinin iktidara geldiği yıl terörün sıfır olduğu iddiasının yanlış olduğunu savundu.

Ülgen, 1980 öncesinden başlayarak 2002'ye değin Türkiye'de terörün mevcudiyetini anlattı

Devletin bunun üstesinden gelebilecek kadar güçlü olduğunu kaydeden Ülgen, içerde birlikteliğin sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Osman Ülgen, Cumhuriyet Halk Partililerin cezaevlerinde PKK'lıları ziyaret ettiklerini PKK'ya destek verdiklerini iddia etti.Ramazan ayı başında gerçekleşen terör olayında 11 şehit verildiğini hatırlatan Ülgen, ertesi gün 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda Gezi Olaylarının 3. yıldönümü için yapılan anma etkinliğine CHP'lilerin de katıldığını kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin demokrasi adına bir şey yapmadığını iddia eden Ülgen,Marmaris'e hizmet etme anlayışlarına devam edeceklerini belirtti.

Beldibi'de yapılması planlanan gençlik merkezi ve arkasında yer alacak kapalı spor salonu projesini anlatan başkan Ülgen,TOKİ evleriyle ilgili olarak Bodrum'da oluşan tepkileri değerlendirerek,Bodrum'da TOKİ inşaatına karşı çıkan kesimin, çöp depolama alanı için 7000 ağaç kesimi için ses çıkarmadıklarını iddia etti.

Marmaris'te yapılacak TOKİ projesiyle ilgili de bakanlık nezdinde çalışmaların yapıldığını kaydeden Osman Ülgen,dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması adına çalışmaların hız kesemden devam edeceğini sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ülgen : 'Göreve Geldiğimde Marmaris'te Kaos ve Düşmanlık Ortamı Vardı ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement