BBP Çerkezköy İlçe Yönetimi Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

BBP Çerkezköy İlçe Yönetimi Meclis Adaylarını Tanıttı

BBP Çerkezköy İlçe Yönetimi Meclis Adaylarını Tanıttı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını partililere tanıttı.

27.02.2014 09:29  Güncelleme: 09:30

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını partililere tanıttı. BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, "Büyük Birlik Partisi her zaman Türkiye'nin sigortası olmuştur" dedi.

Aday tanıtım toplantısı Tekirdağ Belediyesi Mehteran Takımı'nın konseri ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan BBP'nin devlet bütçesinden tek kuruş yardım almadığını kaydeden Demircan, "Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, yapılan yardımın tek bir kuruşuna bile dokunmadan iade etmiştir. İşte biz böyle bir liderin yol arkadaşlarıyız" ifadelerini kaydetti.

Açılış konuşmasının ardından salonu dolduran partililere BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz'ın projeleri anlatıldı. Programda daha sonra BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Tanıtımın ardından BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Faruk Korkmaz, Turan Demircan ve protokol üyeler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

2004'te BBP çatısı altında siyasete başladığını ve 2014'te de BBP'de büyük hareketi başlattıklarını söyleyen BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, halka hizmetçi olmaya geldiğini kaydetti.

Yerel seçim sürecinin genel seçim havasında geçtiğini söyleyen Karacan, "30 Mart'ta halk karar verecek. Alnınızdaki kara hep kalacak" dedi. AK Parti'nin tüm iktidar partileri gibi 'Belediye iktidardan olursa daha fazla hizmet alacak' tezini savunduğunu söyleyen Karacan, "2009'da 21 belediye aldık. En az 3 kat daha fazla hizmet yapmadıysak adaylarımızı çekeceğiz. Sizin adaylarınızı destekleyeceğiz dedik. Bu kadar özgüvenimiz var. Çerkezköy'de de Büyük Birlik Partisi'ne verilen oylar boşa gitmeyecek" dedi.

Programın ilerleyen bölümlerinde Turgay Türker ve ilahi sanatçısı Sedat Uçar sahne aldı. Programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mücahit Çalgın, Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Saray Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Çerkezköy İlçe Yönetimi Meclis Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement