Belediye Başkanı, Tıkanan Trafiği Açtı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı, Tıkanan Trafiği Açtı

Belediye Başkanı, Tıkanan Trafiği Açtı

ÇÖP kamyonun devrilmesiyle kapanan Muş- Bitlis karayolunu, Ankara eski Trafik Şube Müdürü olan AKP'li Belediye Başkanı Necmettin Dede trafiğe açtı.

24.11.2010 17:47

ÇÖP kamyonun devrilmesiyle kapanan Muş- Bitlis karayolunu, Ankara eski Trafik Şube Müdürü olan AKP'li Belediye Başkanı Necmettin Dede trafiğe açtı. Necmettin Dede, "Bir dizi hata gördüm. Ben eski emniyetçiyim. Bugün ayranım kabardı trafik polisliğine soyundum" dedi.

Muş- Bitlis karayolu üzerindeki Kültür Merkezinde önünde bir otonun ani dönüş yapması üzerine Murat Söylemez yönetimindeki 49 AK 276 plakalı çöp kamyonu, direksiyon kırdı. Bankete çarparak devrilen kamyon ve çevreye saçılan çöpler nedeniyle ulaşım durdu. Öğretmenler günü nedeniyle Kültür Merkezindeki töreni izleyen Belediye Başkanı Necmettin Dede, hemen dışarı çıkarak görevlileri seferber etti. Bir iş makinesi yola dökülen çöpleri alarak başka bir çöp kamyonuna yükledi. Ancak araç ulaşımının başlamaması üzerine Ankara eski Trafik Şube Müdürü olan Necmettin Dede,müdahalede bulunarak kısa sürede karayolunu ulaşıma açmayı başardı.

Bir dönem de DYP'Den Muş Milletvekili olan Belediye Başkanı Necmettin Dede, bir dizi hata gördüğü için olaya müdahale ettiğini bildirdi. Hatalar konusunda bir açıklama yapmayan Dede, eski bir Emniyet Müdürü olduğunu anınmsatarak, "Bu gün ayranım kabardı trafik polisliğine soyundum. Kazada can kaybının olmaması bizim için sevindiricidir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı, Tıkanan Trafiği Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement