Beşiktaş'taki terör saldırısının şehitleri Edirnekapı'da anıldı - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş'taki terör saldırısının şehitleri Edirnekapı'da anıldı

Beşiktaş\'taki terör saldırısının şehitleri Edirnekapı\'da anıldı

Terör örgütü PKK tarafından Beşiktaş stadyumu önünde gerçekleştirilen, 40'ı polis 47 kişinin şehit olduğu saldırıda hayatını kaybedenler, Edirnekapı Polis Şehitliği'nde anıldı.

10.12.2023 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beşiktaş'taki terör saldırısının şehitleri için anma töreni

İSTANBUL - Terör örgütü PKK tarafından Beşiktaş stadyumu önünde gerçekleştirilen, 40'ı polis 47 kişinin şehit olduğu saldırıda hayatını kaybedenler, Şehitler Parkı'nda anıldı. Törene İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da katıldı.

Beşiktaş Stadyumu önünde meydana gelen hain terör saldırısında 40'ı emniyet mensubu olmak üzere 47 kişi şehit olmuştu. Terör saldırısında hayatını kaybeden 40'ı polis 47 kişi, şehadetlerinin 7. yılında Beşiktaş'ta bulunan 10 Aralık Şehitleri Parkı'ndaki ay ve yıldızı simgeleyen anıt önünde anıldı. Düzenlenen anma törenine İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve emniyet mensupları katıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, anma törenine katılan şehit yakınları ile görüştü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Kuran-ı Kerim ve duaların ardından sona erdi.

Duaların ardından emniyet mensupları ve şehit yakınları tarafından, patlamanın gerçekleştiği alana inşa edilen, ay ve yıldızı simgeleyen 10 Aralık Anıtı'na karanfil bırakıldı. Anıt önünde duygusal anlar yaşandı.

10 Aralık Anıtı'nda gerçekleşen anmanın ardından Dolmabahçe Camii'nde şehitler için mevlit okutuldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş'taki terör saldırısının şehitleri Edirnekapı'da anıldı - Son Dakika


Advertisement