Bilecik Belediyesi'nden AK Parti İl Teşkilatı Üyelerine İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi'nden AK Parti İl Teşkilatı Üyelerine İftar Yemeği

Bilecik Belediyesi\'nden AK Parti İl Teşkilatı Üyelerine İftar Yemeği

Bilecik Belediyesi tarafından, AK Parti İl Teşkilatı yönetici ve üyelerine iftar yemeği verildi.

23.07.2013 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından, AK Parti İl Teşkilatı yönetici ve üyelerine iftar yemeği verildi.

Belediye Sarayı bahçesindeki iftara, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Küre Belde Belediye Başkanı Cafer Köseoğlu, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İl Teşkilat Başkanı Nevzat Taşkesen İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar programında yaptığı konuşmada, kendilerini yalnız bırakmadıkları için katılımcılara teşekkür etti. Ramazan ayının tüm güzellikleriyle devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları aktardı:

"Bu akşam bir aile ortamı içerisinde Ramazan'ı Şerif'in bu feyizli ortamını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Türkiye'de AK Parti camiası olarak, bu davanın neferleri ve erleri olarak, çok şükürler olsun ki başladığımız günden itibaren çok güzel hizmetleri el ele, gönül gönüle yerine getirdik. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve hoşgörümüz devam ettiği sürece, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, bu medeniyet yolculuğunu şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da emin adımlarla ileriye götüreceğiz. Ben bu akşam burayı şereflendirdiğiniz için başta sayın milletvekilimiz olmak üzere, il başkanı ve ilçe başkanımıza, belediye başkanlarımıza ve tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum ve diyorum ki 'hep güzel anlarda ve güzellikler içinde bir arada olmak ve sloganımızda olduğu gibi 'daha iyiye ve daha güzele olmak temennisiyle' sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi'nden AK Parti İl Teşkilatı Üyelerine İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement