Bilecik'te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri, Yüzde 30'luk Maaş Zammını Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri, Yüzde 30'luk Maaş Zammını Protesto Etti

Bilecik’te Genç Sağlık Sendikası üyeleri, memur maaşlarına yapılacak yüzde 30’luk zammı protesto etti. Genç Sağlık Sendikası Bilecik Şubesi Başkanı Emrah Eren, "Yeniden değerlendirme oranının yüzde 122 zamlı olduğu, asgari ücretin yüzde 54 arttığı bir ortamda yüzde 30, kabul edilebilir değildir" dedi.

09.01.2023 16:01  Güncelleme: 16:09

GÖKAY ŞİMŞEK

Bilecik'te Genç Sağlık Sendikası üyeleri, memur maaşlarına yapılacak yüzde 30'luk zammı protesto etti. Genç Sağlık Sendikası Bilecik Şubesi Başkanı Emrah Eren, "Yeniden değerlendirme oranının yüzde 122 zamlı olduğu, asgari ücretin yüzde 54 arttığı bir ortamda yüzde 30, kabul edilebilir değildir" dedi.

Genç Sağlık Sendikası üyeleri, bugün Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir araya gelerek, maaşlarına yapılacak yüzde 30'luk zammı kabul etmediklerini belirttiler. Sendika üyeleri adına açıklama yapan şube başkanı Emrah Eren, şunları söyledi:

"BU ZAMMI ASLA KABUL ETMİYORUZ"

"Yüzde 25 artı 5'e kesinlikle boyun eğmeyeceğiz. Burada bir avuç inanmış insanla bu bahçede toplanmamızın bir tek nedeni var. O da yetkili sendikanın etkisizliğinin tekrar gün yüzüne çıkmasıdır. Memurun ezildiği bu zammı asla kabul etmediğimizi sizlere bildirmek istiyoruz. Yeniden değerlendirme oranının yüzde 122 zamlı olduğu, asgari ücretin yüzde 54 arttığı bir ortamda yüzde 30, kabul edilebilir değildir. Bu, memur maaş zammına ilk tepkidir. Fakat bilinsin ki bu tepki, çığ olup büyüyecektir. Genç Sağlık Sendikası, tüm teşkilatları ile memura reva görülen tüm haksızlık ve hukuksuzlukları asla kabul etmeyecek ve bunların düzeltilmesi için canla başla çalışacaktır. Unutulmasın ki Genç Sağlık Sendikası, üyesi olsun/olmasın sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayacaktır. Haklı davasına sahip çıkan gençleri, yoluna atılan hiçbir taş durduramayacak; binler, on binler ve bir gün yüzbinler olarak haksızlıkların, liyakatsizliklerin, mobbinglerin ve şiddetin karşısında dimdik duracaktır."

Bilecik\'te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri, Yüzde 30\'luk Maaş Zammını Protesto Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri, Yüzde 30'luk Maaş Zammını Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement