Bocce Federasyon Başkanı Lacoste'den İha'ya Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Bocce Federasyon Başkanı Lacoste'den İha'ya Teşekkür

Bocce Federasyon Başkanı Lacoste\'den İha\'ya Teşekkür

Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Christian Lacoste, Manisa 2012 Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası'na verdiği destekten dolayı İhlas Haber Ajansı (İHA) Manisa Temsilcisi Önder Aydın'a teşekkür plaketi verdi.

20.10.2012 15:36

Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Christian Lacoste, Manisa 2012 Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası'na verdiği destekten dolayı İhlas Haber Ajansı (İHA) Manisa Temsilcisi Önder Aydın'a teşekkür plaketi verdi.

Manisa Valiliği tarafından organize edilen, Manisa 2012 Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası'na katılan ülkeler onuruna Saruhan Otel'de Gala yemeği düzenlendi. Yemekte Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Uçak Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Christian Lacoste, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep ve şampiyonaya katılan ülkelerin sporcuları yer aldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Bocce sporunun Fransa, İtalya ve Çin'de geniş bir taraftar kitlesinin olduğunu belirterek, "Fransa'da sadece 600 lisanslı Bocce sporcusu var. Çin'de üniversite kuruluyor. Ülkemizde ve Manisa'da düzenlenen Dünya Şampiyonasının ardından Bocce sporunun tanıtımına ve yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bocce'nin özellikle Manisa'da yaygın bir spor dalı olacağına inanıyorum, çünkü Manisa medyamız bu şampiyonaya büyük ilgi gösterdi ve destek verdi" dedi. Vali Daşöz'ün ardından konuşma yapan Uluslar Arası Bocce Federasyonu Başkanı Christian Lacoste, Şampiyonanın organizasyonunda emeği geçen Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'e ve şampiyonada yer alan ülkelerin sporcularına teşekkür ederek, "20 ve 21 Ekim'de oynanacak Akdeniz Kadınlar Bocce Şampiyonası da bu sporun Akdeniz havzasında güçlenmesi için büyük önem taşıyor. Ümit ediyorum ki şampiyonada yer alan sporcularımız ülkelerine en sağlıklı şekilde dönerler ve Manisa'yı hatıralarında en iyi şekilde yaşatırlar." dedi.

Konuşmaların ardından Manisa 2012 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası'na verdiği destekten dolayı Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Christian Lacoste tarafından İhlas Haber Ajansı Manisa Temsilcisi Önder Aydın'a teşekkür plaketi verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bocce Federasyon Başkanı Lacoste'den İha'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement