Bornova Beckerspor Zirveyi Perçinledi - Son Dakika
Yerel

Bornova Beckerspor Zirveyi Perçinledi

Bornova Beckerspor Zirveyi Perçinledi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden Bornova Beckerspor, kendi evinde Mersin Kurtuluş ile karşılarak rakibini 80-53‘lük skorla yendi.

17.11.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden Bornova Beckerspor, kendi evinde Mersin Kurtuluş ile karşılarak rakibini 80-53'lük skorla yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde, Bornova Beckerspor kendi evinde Mersin Kurtuluş ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli mücadelede Bornova Beckerspor, rakibini 80 - 53'lük skorla mağlup etti. Yapılan 8 maçın 7'sini kazanan Bornova Beckerspor, zirvedeki yerini korumaya devam etti. Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak, maçı değerlendirerek, "Maçın ilk yarısı konsantrasyon eksikliğinden dolayı rakibi maça ortak ettik. İkinci yarı yaptığımız sert müdafaa ve iyi hücumla kazandık. Hafta sonu oynadığımız OGM Orman Gençlik maçında çok ciddi efor sarf etmiştik. Her ne kadar yorgun olsak da bu bir bahane olarak kullanılamaz. Maçın ikinci yarısındaki basketbol için oyuncularımı tebrik ediyorum. Mersin Kurtuluş da elinden geldiği kadar mücadele etmeye çalıştı. Onları da tebrik ediyorum" dedi.

Mersin Kurtuluş Baş Antrenörü Mehmet Levent Şenol ise şöyle konuştu:

"Bundan sonraki maçlar artık bizim için önemli. Önümüzdeki hafta Eskişehir ile oynayacağız. Ondan sonraki maçlar bizim yerimizi belirleyecek. Bornova BeckerSpor'u tebrik ediyorum."

Elazığ hazırlıkları hemen başladı

Öte yandan Bornova Becker Spor, Mersin Kurtuluş maçında aldığı galibiyet sonrasında Elazığ deplasmanının hazırlıklarına başladı. 19 Ekim 2016 Cumartesi günü yapılacak olan maç için antrenmanlara devam eden Bornova Becker Spor, Elazığ deplasmanından da galip dönerek ligdeki liderliği sürdürmek istiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova Beckerspor Zirveyi Perçinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement