Bozüyük Add'den "Terör İnsanlık Suçudur" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Add'den "Terör İnsanlık Suçudur" Açıklaması

Bozüyük Add\'den "Terör İnsanlık Suçudur" Açıklaması

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Mustafa Aksu geçtiğimiz gün Ankara’da yaşanan terör olayları kınandı.

12.10.2015 12:54

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Mustafa Aksu geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan terör olayları kınandı.

Aksu, yaptığı açıklamada, yaşanan bu durumun bir katliam olduğunu belirterek terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşlara Allah'tan rahmet, Türk milletine de baş sağlığı diledi. Yaralı olan yurttaşlara da acil şifalar dileyen Mustafa Aksu, "Terör bir insanlık suçudur. Bu katliamı yapanların arkalarındaki karanlık güçlerle, Diyarbakır'da, Suruç'ta, Reyhanlı'da yapılan bombalı saldırı yapanların, Uğur Mumcu'yu, Muammer Aksoy'u, Eşref Bitlis'i, Ali Gaffar Okkan'ı, Ahmet Taner Kışlalı'yı, Bahriye Üçok'u, Çetin Emeç'i, Abdi İpekçi'yi katledenlerin arkasındaki karanlık güçlerin aynı merkez olduğundan kuşkumuz yoktur. Ankara'daki katliamı yapan, kan içmeye doymayan teröristleri ve arkalarındaki karanlık güçleri şiddetle kınıyoruz. Milletimizi teröre karşı birlik olmaya, devletimizi yönetenleri de teröre karşı daha net ve kararlı önlem almaya davet ediyoruz. Karanlık güçler ülkemizde kaos ve iç savaş çıkartıp güçsüz ve parçalanmış bir Türkiye için çaba göstermektedirler. Biz inanıyoruz ki büyük milletimiz bu oyuna düşmeyercek; Atatürkçü Düşüncenin yolunda birlik ve beraberliğini koruyarak ve güçlendirerek, ülke bütünlüğümüze, Cumhuriyet değerlerimize ve demokrasiye sahip çıkarak çağdaş uygarlığa doğru emin adımlarla yürüyecektir. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Atatürk'ün "Yurtta barış, dünyada barış" sözünü yaşama geçirmek için terörün her türüne karşı kararlı duruşumuzu gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle terörü bir kez daha lanetliyor; terör olaylarının bir daha yaşanmamasını, yarınlarımızın huzur, barış ve güven içinde geçmesini diliyoruz" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Add'den 'Terör İnsanlık Suçudur' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement