Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) Meclis toplantısının Kaymakam Oktay Kaya'nın katılımıyla yapıldığı bildirildi.

03.01.2012 16:40

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) Meclis toplantısının Kaymakam Oktay Kaya'nın katılımıyla yapıldığı bildirildi.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, BTSO Başkanı Habib Esel, Meclis Başkanı Osman Tekeli, meclis ve yönetim kurulu başkan yardımcıları ve üyelerin katılımıyla yapılan toplantıda, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB), lojistik köy, fakülte, çevre yolu, hızlı tren projesi ve toprak fabrikalarının durumu konularının görüşüldüğü kaydedildi.

Bozüyük Organize Sanayi Bölgesindeki altyapı çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı, ikinci etap altyapı yatırım çalışmalarının devam ettiği ve 2012 yılı içinde yeni yatırımcı firmalara cevap verebilir hale geleceği belirtilen açıklamada, BORSAB'da yüzde 70 doluluk orana ulaşıldığında arıtma tesisi çalışmaları başlatılacağı ve 2012 yılında Bilecik Üniversitesi bünyesinde kentte dört yıllık fakültenin hayata geçirilmesi için bina konusunda alternatiflerin değerlendirildiği belirtildi.

645 bin 413 lira olarak tahmin edilen 2012 yılı bütçesinin oy birliğiyle kabul edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"BTSO'nun Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansına (BEBKA) teknik destek kapsamında sunulan 'Oda Akreditasyonu için Stratejik Planlama Çalışması' projesi uygun görülerek kabul edildi. Stratejik planlama desteğiyle BTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon süreci daha hızlı gerçekleştirilerek üyelere gerekli hizmetler verilebilmesi için ihtiyaç duyulan standartla birlikte kapasite gelişimi sağlanacak. 2012-2015 stratejik plan çalışmaları başlatıldı."

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement