Burhaniye'de Çocuklar Mehterle Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Çocuklar Mehterle Tanıştı

Burhaniye\'de Çocuklar Mehterle Tanıştı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Hisarköyü Mahallesi’nde, Cihat Kaynak ile Yunuslar Mahallesi’nden Rabia Şahin için düzenlenen düğün törenine katkılan mehter takımı ilgi odağı oldu.

09.06.2014 15:28

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Hisarköyü Mahallesi'nde, Cihat Kaynak ile Yunuslar Mahallesi'nden Rabia Şahin için düzenlenen düğün törenine katkılan mehter takımı ilgi odağı oldu.

Hisar ve Yunuslar da çok sayıda çocuk ilk kez mehterle tanışırken hatıra fotoğraf çektirmek için de bir birleriyle yarıştı. Balıkesir Zağnospaşa Mehter Takımı yaptığı gösterilerle ve seslendirdiği türkülerle büyük ilgi görürken, 70 yaşındaki Çorbaşıbaşı Atili Erşanal da, ilginç bıyıkları ve sevecen tavırlarıyla vatandaşların gönlünde taht kurdu. Çok sayıda vatandaş Erşanal ile fotoğraf çektirmek için sıraya girerken, o hiçbirini kırmadı. Özellikle çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren emekli baş komiser Çorbacıbaşı Atilla Erşanal, "8 yıl önce bu ekibi kurduk. Yöredeki çok sayıdaki etkinliğe katılıyoruz. Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahceli'yi biz karşıladık. Gittiğimiz yerlerde ilgi görüyoruz. Bu gün de Hisar ve Yunuslar da program yaptık. Burada da hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadık. Vatandaşların ilgisi bize güç veri yor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Çocuklar Mehterle Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement