Bursa'ya Atanan Kaymakam Ekrem Çalık Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Bursa'ya Atanan Kaymakam Ekrem Çalık Görevine Başladı

Bursa\'ya Atanan Kaymakam Ekrem Çalık Görevine Başladı

Fethiye Kaymakamı Karatekeli'nin Samsun Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı'na atanan Bursa Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, görevine başladı.

11.09.2012 10:17  Güncelleme: 11:00

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli'nin Samsun Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı'na atanan Bursa Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, yeni görevine başladı.

Görevine başlayan Ekrem Çalık'ı kaymakamlık girişinde Fethiye Kaymakamlığı çalışanları karşıladı. Tek tek kendilerini tanıtan çalışanlar, daha sonra birimler hakkında bilgiler aktardılar. Göreve başlamasının ardından gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık "Yeni görev yerimiz olan Fethiye Kaymakamlığı görevine bugün itibari ile başladım. Daha önceki görev yaptığım yerden ayrılırken ayrılmanın hüznü ile görevimizi tamamlamanın gururunu yaşadım. Burada da yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç yapıyoruz. Fethiye gerçekten cennetten bir köşe. Fethiye İlçemize güzel hizmetler yapabilmek için hep beraber elimizden geleni yapacağız.

Artık hepimizin artık paydası Fethiye olacak. Yapılacak olan bu çalışmalar bir ekip çalışması olacaktır. Öncelikle ilçemizi tanıyıp imkanlarımızı belirleyip ardından da neler yapabileceğimiz değerlendireceğiz. Daha önce Fethiye'ye hiç gelmemiştim. Fethiye'ye ilk defa geliyorum. Fethiye gerçekten çok güzel bir ilçe. Türkiye'nin turizmde önde gelen ilçelerinden birisi olan Fethiye ilçemize görev süremiz boyunca elimizden gelenin en iyisin yapmak için özverili bir çalışma gerçekleştireceğiz" dedi.

EKREM ÇALIK KİMDİR?

Kaymakam Ekrem Çalık, 1962 Yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Erzincan'da tamamladı.1984 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra 1985 Yılında Erzincan Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kayseri Sarız ve İzmir Dikili ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yapmış ve 1988 yılında kaymakamlık kursunu bitirerek yeni kurulan Konya- Ayrancı ilçesine ilk kaymakam olarak atanmıştır. Ayrancı Kaymakamı iken 1990 - 1991 yıllarında bir yıl süreyle ABD'ye dil ve bilgi - görgü arttırma eğitimi için gönderilmiş ve dönüşte Kahraman Maraş ili Çağlayancerit Kaymakamlığına atanmıştır.1993 -1996 Yıllarında Elazığ Maden, 1996 - 1997 yıllarında Ordu İkizce, 1997 -

2002 yıllarında Giresun Espiye ve 2002 - 2007 yıllarında Kayseri Talas kaymakamlıkları görevlerini yürütmüş ve son olarak 2007 yılında Bursa ili Nilüfer Kaymakamlığına atanmış ve burdaki görevinin ardından Fethiye Kaymakamlığına Atanan Ekrem Çalık Evli ve üç çocuk babası. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'ya Atanan Kaymakam Ekrem Çalık Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement