Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Er; - Son Dakika
Yerel

Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Er;

Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Er;

Çorlu'da matbaacılık ve matbaa malzemeleri sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren Cem Davetiyeleri ve Matbaacılık, gerçekleştirdiği yatırımlarla çıtasını yükseltip günden güne büyümesine hız kesmeden devam ediyor...

31.10.2012 19:48

Çorlu'da matbaacılık ve matbaa malzemeleri sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren Cem Davetiyeleri ve Matbaacılık, gerçekleştirdiği yatırımlarla çıtasını yükseltip günden güne büyümesine hız kesmeden devam ediyor.

1991 yılında Çağdaş Ticaret olarak davetiye bayiliği ve matbaa malzemesi satışı üzerine çıkılan yolda, bu gün 3 bin metrekare alan üzerine kurulu ve 2 bin metrekare'ye yakın kapalı alanda hizmet veren Cem Davetiye ve Matbaacılık, Cem Davetiyeleri, Işıl Takvim, Yağmur-Cem İmsakiye, Avrupa Yakası Gazetesi ve Trakya İş Dünyası markalarını bünyesinde barındırıyor. Cem Davetiyeleri ve Matbaacılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Er gazetemize yaptığı açıklamalarda Cem Matbaacılık ve Davetiyelerinin 20 yılı aşkın geçen süre içerisinde ki geldiği noktayı özetlerken ürün ve hizmet kalitesinin gelinen noktada çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.

Mehmet Selahattin Er: "İlk olarak Çağdaş Ticaret ile matbaa malzemesi satışı ve davetiye bayiliği yapıyorduk. 1994 yılı itibari ile şirketleşerek hedeflerimizdeki ilk adımı atmış olduk. 2003 yılından itibaren de şu anki mevcut tesisimizi faaliyete geçirerek hedefimizde yürümeye başladık. Romanya, Rusya, Almanya, Nijer ve daha birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Yurt içinde ise 1999 yılından beri kendi markalarımız olan Cem Davetiye, Işıl Takvim, Egehan Davetiye, Yağmur-Cem İmsakiye ile Türkiye genelinde 38 bayii ve 3 bine yakın matbaa ile çalışıyoruz. 38 ilde bayilerimiz var" dedi. Er ayrıca 8 yıldan beri de günlük olarak yayımlanmakta olan Avrupa Yakası Gazetesi ve 3 yıldan beri yayımlanmakta olan Trakya İş Dünyası Dergisi ile bölgenin nabzının tuttuklarını belirtti.

Avrupa Yakası Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan ise yaptığı açıklamada matbaa olarak oldukça geniş makine parkuru ile hizmet verdiklerinin altını çizerken "Saatte 13 bin baskı yapabilen 4 renk + lak üniteli 70-100, saatte 15 bin baskı kapasitesine sahip 4 renk 50-70 ve yine saatte 15 bin baskı yapabilen 5 renk, saatte 13 bin baskı kapasiteli çift renk, zarf katlama yapıştırma, kapak takma makine parkurumuzdan bazıları.

Film makinesi, termal ve silver CTP üniteleri ile de dışarıdan hizmet almadan müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek elden karşılıyoruz. Matbaamıza gelen müşterilerimize tüm imkanları burada sağlıyoruz. Müşterilerimiz firmamıza geldiklerinde başka hiçbir yerde zaman kaybetmeden tüm işlemlerini burada bitirip işlerini teslim alıp gidebiliyorlar. Profesyonel grafik departmanımız ile de müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz" dedi. 45'e yakın personelle hizmet verdiklerini belirten Turan "Tesislerimizde ayrıca bölgemizde yayımlanan 15 gazetenin baskı işlemi yapılıyor. Basın sektöründe günlük olarak 8 yıldır yer alan Avrupa Yakası Gazetemizden aldığımız deneyimle Çorlu, Tekirdağ, Keşan, Çerkezköy, Edirne ve İpsala'da yayımlanan birçok gazetenin baskısını tesislerimizde gerçekleştiriyoruz" dedi.

(SŞ - )

31.10.2012 19: 23: 04

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Selahattin Er; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement