Çeşme Marina'da Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Çeşme Marina'da Resim Sergisi

"Çeşme'nin Tarihi Yapıları, Sokakları ve Evleri" konulu resim yarışmasının sergisi ve ödül töreni 23 Nisan Cumartesi günü saat 13. 00'de Çeşme Marina'da yapılacak.

20.04.2011 13:42

Çeşme Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çeşme Marina tarafından Çeşme ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında organize edilen

"Çeşme'nin Tarihi Yapıları, Sokakları ve Evleri" konulu resim yarışmasının sergisi ve ödül töreni 23 Nisan Cumartesi günü saat 13. 00'de Çeşme Marina'da bulunan "Monk by Babylon"da yapılacak.

Seçici kurulun IC İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer, ressam Bünyamin Balamir, görsel sanatlar öğretmenleri Hüseyin Mehmet Turan, Süleyman Avan ve Demet Albayrak'tan oluştuğu resim yarışmasında 1. ve 5. sınıflar, 6. ve 8. sınıflar, 9. ve 12. sınıflar olmak üzere 3 kategoride ilk 5 dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Her üç kategorinin birincilerine notebook, ikincilerine cep telefonu, üçüncülerine fotoğraf makinesi, 4. ve 5. lerine mansiyon ödülü olarak saat hediye edilecek.

23 Nisan Cumartesi günü saat 13. 00'de sergi açılışıyla birlikte ödüller de dereceye giren öğrencilere verilecek.

Çeşme Marina Genel Müdürü Kemal Saatçioğlu, Çeşme Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çeşmeli öğrencilerle güzel bir projeye imza attıklarını belirterek, "Bizim de oldukça hassas olduğumuz Çeşme'nin tarihi dokusu üzerinde çocuklarımız araştırmalarını yapıp birbirinden güzel eserler ortaya koydu. Resimlerimizi 1 hafta boyunca marinamızda halka açık bir şekilde sergiledikten sonra yönetim ofisimize asacağız" dedi.

Saatçioğlu, projeyi kendileriyle paylaşan ve her türlü desteği veren Çeşme Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çeşmeli çocuklar için çok daha güzel çalışmalara imza atmayı planladıklarını da kaydetti.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çeşme Marina'da Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement