CHP'li Başkanlardan Atila'ya Tam Destek - Son Dakika
Yerel

CHP'li Başkanlardan Atila'ya Tam Destek

CHP\'li Başkanlardan Atila\'ya Tam Destek

Yerel seçim çalışmaları kapsamında, CHP’nin Bornova teşkilatında görev alan başkan ve partinin önde gelen isimleriyle kahvaltıda buluşan CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila, fikir alışverişinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hedeflerinin CHP’yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.

05.03.2014 12:06

Yerel seçim çalışmaları kapsamında, CHP'nin Bornova teşkilatında görev alan başkan ve partinin önde gelen isimleriyle kahvaltıda buluşan CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila, fikir alışverişinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hedeflerinin CHP'yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Bornova teşkilatının önemli isimlerini ağırlayan CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila, amaçlarının ortak akılla Bornova'da hizmet üretmek ve CHP'yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve aday meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda seçim stratejileriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Atila, seçim çalışmaları kapsamında çok sayıda yurttaşa ulaştıklarını söyledi. Bu şekilde, 30 Mart tarihindeki seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Atila, "Son derce yoğun ama bir o kadar da keyifli bir seçim süreci yaşıyoruz. Yurttaşlarımızın bize ve partimize olan ilgisi son derece fazla. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, gerçekleştirdiğimiz plan ve projelerle yaygınlaştıracağız" diye konuştu.

CHP'ye ve Bornova teşkilatına emek veren tecrübeli isimlerden seçim sürecinde görüş almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Atila, "Seçimler, aynı zamanda birer strateji oyunudur. Burada kontrolü en iyi olan ve tecrübeli partililerin deneyimlerinden en iyi yararlanan aday kazanır. Biz, partili büyüklerimizin görüş ve önerilerini her zaman almıştık, bundan sonra da almaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İRADE ve FİKİR PARTİSİYİZ

Toplantıda konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, öncelikli görevlerinin CHP'yi Türkiye'de iktidara getirmek olduğunu söyledi. Belediye Başkan Adayının belirlenmesinde Bornova'da herhangi bir sorun yaşamadıklarını vurgulayan Aydoğan, "Biz irade ve fikir partisiyiz. Partimizin duruşu belli. Bizim için bir oy bile önemli çünkü bunların toplamı binleri buluyor. Dolayısıyla kırgınlıklara ve küskünlüklere yer yok" ifadesinde bulundu. Bornova'da Olgun Atila'nın önderliğinde saha çalışmalarının yapılacağını ifade eden Aydoğan, bu noktada bütün ilçe teşkilatının Atila'ya destek vereceğini kaydetti.

KİMLER KATILDI

Bornova'da gerçekleştirilen toplantıya, Bornova Belediyesi Eski Başkanı Ali Sözer, CHP Bornova İlçesi Eski Başkanları Selami Cihaner, Mühmet Türkmenoğlu, Ertürk Çapın ile 2014 CHP Bornova Belediyesi Eski Aday Adayları Mustafa İduğ, Selma Nalbantoğlu ve Adil Ercan katıldı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel'in de hazır bulunduğu toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çekildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Başkanlardan Atila'ya Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement