CHP'nin 91'inci Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 91'inci Kuruluş Yıl Dönümü

CHP\'nin 91\'inci Kuruluş Yıl Dönümü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Teşkilatı, partilerinin kuruluşunun 91’inci yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

09.09.2014 12:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Teşkilatı, partilerinin kuruluşunun 91'inci yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Vilayet Meydanı'ndaki çelenk sunma törenine, CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve parti üyeleri katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Çuhadar, 9 Eylül 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan partinin 91'inci kuruluş yıl dönümünü onur ve mutlulukla kutladıklarını ifade etti. Emperyalizme karşı görülmemiş bir mücadele veren bu ülkenin kurtuluşunu ve kuruluşunu gerçekleştiren CHP'nin Eskişehir örgütü olarak üyesi olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Çuhadar, barışın, demokrasinin, adaletin, insan haklarının, temel hak ve özgürlüklerinin bu ülkedeki tek teminatı olan CHP'nin tüm imkanları ve gücüyle halkın ve haklının yanında olmaya devam edeceğini de kaydederek, "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişte ve bugünde emek vermiş ve yarınlarında da emek verecek örgüt arkadaşlarımın ve bu partiye gönül veren herkesi en içten duygularımla selamlıyor, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ilelebet var olacağı inancı ile saygılarımı sunuyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin 91'inci Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement