Çukurova Sifed Başkanı Sönmez, Çukurova'nın Bakanlarını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Çukurova Sifed Başkanı Sönmez, Çukurova'nın Bakanlarını Kutladı

Çukurova Sifed Başkanı Sönmez, Çukurova\'nın Bakanlarını Kutladı

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez, 65. Hükümette Çukurova’nın iki bakanla temsil edilmesinden duyduğu sevinci paylaştı.

26.05.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez, 65. Hükümette Çukurova'nın iki bakanla temsil edilmesinden duyduğu sevinci paylaştı.

Adana Milletvekili Ömer Çelik'in 'Avrupa Birliği Bakanı', Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ın ise 'Kalkınma Bakanı' olarak görev almasının Çukurova Bölgesi adına önemli bir kazanım olduğuna işaret eden Sönmez, "65. Hükümetimizin Türkiye'ye ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Ömer Çelik ve sayın Lütfi Elvan'ın genelde ülkemiz özelde Çukurova Bölgesi'nin kalkınması için samimiyetle çalışacaklarına olan inancımız tamdır. Tarım, sanayi, enerji ve kalifiye insanlarıyla öne çıkan Çukurova Bölgesi'nin potansiyelinin gün yüzüne çıkarılması adına iki bakanımızdan da hükümet nezdinde tam destek alacağımızı düşünüyorum" dedi.

BAKAN SARI'YA TEŞEKKÜR ETTİ

6 ay süreyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı başarıyla yürüten Fatmagül Demet Sarı'nın görevinin sona ermesi nedeniyle üzüntü duyduklarını da ifade eden Sönmez, "Sayın Sarı'nın kısa süre içerisinde özellikle Adanalı belediyelere sunduğu destek görmezden gelinemez. 65. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapacak olan sayın Mehmet Özhaseki'nin sayın Fatmagül Demet Sarı'nın imzaladığı projelerin devamını sağlamasını bekliyoruz" diye konuştu.

"DESTEKLEYECEĞİZ"

Sönmez, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a yeni görevlerinde başarılar dilerken, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu'nu oluşturan derneklerin ve iş insanlarının bölgemizin gelişimi adına atılacak her yeni adımın destekçisi olmaya özen göstereceğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukurova Sifed Başkanı Sönmez, Çukurova'nın Bakanlarını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement