Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer Açıklaması

Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer Açıklaması

"Denizli olarak Avrupa Birliği ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere 171 ülkeye ihracat yapıyoruz"

22.10.2014 11:51

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli'nin Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ve Ameika Birleşik Devletleri (ABD) başka olmak üzere 171 ülkeye ihracat yaptığını söyledi.

Edirne, Keşan ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyeti kabul eden Özer, heyete Denizli ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Denizli ekonomisinin en önemli özelliğinin dinamik girişimcileri ve ihracata dönük üretim yapması olduğunu kaydeden Özer, şöyle konuştu:

"Tekstil, mermer, demir-çelik, kablo, metal, makine ve cam sanayi şehrin önde gelen sektörleridir. Avrupa Birliği ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere 171 ülkeye ihracat yapıyoruz. Lobicilik faaliyetlerinin etkin kılınması ve ekonomik sorunlara çözüm yolları bulunması amacıyla 2001 yılında Denizli Sanayici ve İşadamları Platformu kuruldu. Bu platform ile ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler gerçekleştirilip, Denizli'nin menfaatleri için çalışmalar yürütülmektedir." dedi.

Edirne heyeti adına konuşan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Cemal Çolak, Denizli Ticaret Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Denizli'nin gelişmişliği, büyümesi ve ihracatıyla örnek bir il olduğunu ifade etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement