Dereceye Giren Okullara Kupaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Dereceye Giren Okullara Kupaları Verildi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Haydi Çocuklar Futbola" adlı halı saha futbol turnuvasında dereceye giren okullara kupaları verildi.

24.05.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Haydi Çocuklar Futbola" adlı halı saha futbol turnuvasında dereceye giren okullara kupaları verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığınca desteklenen "Güvenli Bir Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" kapsamında organize edilen "Haydi Çocuklar Futbola" adlı halı saha futbol turnuvası, yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Sporyum 23 tesislerinde yapılan final maçının ardından Arif Nihat Asya Ortaokulu birinci oldu. Turnuvada Mezre Ortaokulu ikinci, Hilalkent Ortaokulu üçüncü oldu.Turnuvada dereceye giren okullara kupa ve ödülleri Vali Muammer Erol, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar ile Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol tarafından verildi. Ödül programında bir değerlendirme yapan Vali Muammer Erol, "Güvenli Bir Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programının" Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen bir program olduğunu belirterek, "Haydi Çocuklar Futbola" adlı halı saha futbol turnuvasının bu proje kapsamında yapıldığını söyledi. Vali Erol, bu tarz sportif etkinliklerin gençlerin topluma kazandırılması adına önemli projeler olduğunu da sözlerine ekledi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceye Giren Okullara Kupaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement