Didim Belediye Başkanı Atabay'dan İbb Başkanı İmamoğlu'na Destek - Son Dakika
Yerel

Didim Belediye Başkanı Atabay'dan İbb Başkanı İmamoğlu'na Destek

Didim Belediye Başkanı Atabay\'dan İbb Başkanı İmamoğlu\'na Destek

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla Saraçhane’de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katıldı.

16.12.2022 17:51  Güncelleme: 17:55

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla Saraçhane'de düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine katıldı.

'Yüksek Seçim Kurulu Başkanı ve üyelerine hakaret ettiği' iddiasıyla 2 yıl 7 ay hapis ile siyasi yasak cezasına çarptırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için Millet İttifakı liderleri ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen siyasetçiler ve seçmenler, İstanbul Saraçhane'de düzenlenen mitingde buluştu.

İBB Başkanı İmamoğlu'na destek vermek üzere İstanbul'a giden siyasetçiler arasında Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da yer aldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte mitinge katılan Başkan Atabay, burada diğer belediye başkanları, siyasetçiler, milletvekilleri ve parti genel başkanları ile bir araya geldi. İmamoğlu'na sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile de destek veren Başkan Atabay, "16 milyonun iradesine sahip c¸ıkmak ic¸in Sarac¸hane'de, I·BB Bas¸kanımız Ekrem I·mamogˆlu'nun yanındayız. Her şey çok güzel olacak!" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Didim Belediye Başkanı Atabay'dan İbb Başkanı İmamoğlu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement