Didim Kız Teknik Meslek Lisesinden Okuma Kampanyasına Destek - Son Dakika
Yerel

Didim Kız Teknik Meslek Lisesinden Okuma Kampanyasına Destek

Didim Kız Teknik Meslek Lisesinden Okuma Kampanyasına Destek

Didim Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyenin başlattığı 'Didim Okuyor' kampanyasına Didim Kız Teknik Meslek Lisesi de dahil oldu.

27.11.2013 21:37  Güncelleme: 22:44

Didim'de okur oranını artırmak amacıyla Didim Kaymakamlığı, İlçe Milli Eği Müdürlüğü ve belediye öncülüğünde başlatılan "Didim Okuyor" kampanyasına Didim Kız Teknik Meslek Lisesi de dahil oldu.

Didim Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde düzenlenen okuma etkinliğine Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz katıldı.

Öğrencilerle yaklaşık 40 dakika kitap okuyan Emiroğlu, ardından okulu gezerek Didim Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi Gülay Erbatur'dan okul hakkında bilgiler aldı.

Didim'den 6 kişilik heyet İspanya'ya gidiyor

Yetişkin eğitiminde bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanmaya teşvik etmek amacıyla Didim Milli Eğitim Müdürlüğünce sunulan "Yetişkin Öğrenimi Ortaklığı Projesi" kapsamında 6 kişilik heyet, İspanya'ya gidecek.

Yunanistan, Türkiye ve İspanya olmak üzere 3 ortak ülke tarafından yürütülen proje kapsamında ilk buluşma, 28 Kasım-3 Aralık'ta İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleştirilecek.

Didim Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Sorumlusu Gülferi Konya, hazırladıkları projenin Ulusal Ajans tarafından kabul gördüğünü, bu kapsamda ilk ziyareti gerçekleştireceklerini söyledi.

Proje çalışmaları kapsamında Yunanistan ve İspanya'dan ortak bulduklarını belirten Konya,  şöyle konuştu:

"Projenin amacı, yetişkin eğitiminde bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanmaya teşvik etmek. Proje kapsamında Madrid'te çeşitli kurumlar ziyaret edeceğiz. Yunanistan ve İspanya ülkelerinden gelen heyetle de ortak grup çalışmalarımız olacak. Cezaevini ziyaret ederek, mahkumları topluma kazandırmaya yönelik düzenlenen seminere katılacağız." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Didim Kız Teknik Meslek Lisesinden Okuma Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement