Diyanet-sen, Müftüyü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Diyanet-sen, Müftüyü Ziyaret Etti

Diyanet-sen, Müftüyü Ziyaret Etti

Kula Müftüsü Talat Özmet’in Denizli’ye tayin edilmesinin ardından, Kula İlçe Müftülüğü’ne vekaleten atanan Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Arba nezaket ziyaretleri için gelen konuklarını ağırladı.

17.11.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Müftüsü Talat Özmet'in Denizli'ye tayin edilmesinin ardından, Kula İlçe Müftülüğü'ne vekaleten atanan Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Arba nezaket ziyaretleri için gelen konuklarını ağırladı.

Manisa Diyanet-Sen İl Temsilcisi Ahmet Özdemir, Salihli Diyanet Sen İlçe temsilcisi Hüseyin Şentürk ve Kula Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Ali Osman Sönmez, Kula İlçe Müftülüğü'ne vekaleten atanan Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Arba'yı makamında ziyaret etti. Manisa Diyanet-Sen İl temsilcilik Başkanı Ahmet Özdemir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında "Diyanet-Sen olarak ilçe müftülüklerimize ve ilçede bulunan temsilciliklerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizim amacımız arkadaşlarımızın sorunlarını problemlerini yerinde çözmek, birlik ve beraberlik içerisinde iş ve işlemleri yapmak, eksikliklerimiz varsa onları gidermektir. Amacımız hizmettir. Din görevlileri olarak toplumun örnek insanlarıyız. Örnek insanlar olduğumuz içinde insanlara daha güzel şeyler sunmak için çalışmamız gerekmektedir. İleriki günlerde daha farklı projelerimiz olacak. İlçe Müftümüze ve katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

Kula ilçe Müftüsü Ramazan Arba ise, "Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kendilerinden çok büyük hizmetlere imza atmalarını bekliyoruz. Birliği dirliği canlı tutmalarını bekliyoruz. Katılımcılara teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyanet-sen, Müftüyü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement