Doğanspor Fırtına Gibi Döndü - Son Dakika
Yerel

Doğanspor Fırtına Gibi Döndü

Doğanspor Fırtına Gibi Döndü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinin efsane spor kulüplerinden olan ve bir süre faaliyetine ara verdikten yıllar sonra eski takım futbolcuları ve yöneticileri tarafından yeniden faaliyete geçirilen Doğanspor, yeni futbol sezonuna kurban keserek başladı ve oynadığı ilk lig maçında deplasmanda rakibi Büyükyoncalıspor’u 9-1 mağlup etti.

20.02.2015 09:49

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin efsane spor kulüplerinden olan ve bir süre faaliyetine ara verdikten yıllar sonra eski takım futbolcuları ve yöneticileri tarafından yeniden faaliyete geçirilen Doğanspor, yeni futbol sezonuna kurban keserek başladı ve oynadığı ilk lig maçında deplasmanda rakibi Büyükyoncalıspor'u 9-1 mağlup etti.

Tekirdağ 2. Amatör lig D Gurubunda mücadele eden Doğanspor'un ilk müsabakası öncesi Çelebi Öğrenci Yurdu'nda futbolculara kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıda Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş ve Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri, Antrenör Veysel Doğruyol ve futbolcuların yanı sıra Doğanspor eski yöneticilerinden ve futbolcularından Sabri Asbaş, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Fevzi Paşa Mahalle Muhtarı Turan Ersöz, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, eski futbolcular hazır bulundu.

Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, kahvaltıda yaptığı konuşmada, "Bugün bizlerle birlikte olan Belediye Başkan Yardımcımıza ve kulübümüzün eski futbolcuları olan değerli ağabeylerimize çok teşekkür ediyoruz. Doğanspor'u tekrar şaha kaldırmak için yola çıktık. Umuyorum bunu başaracağız. Çünkü tüm yönetimimizde ve futbolcularımız aynı havayı taşıyor. Biz Doğanspor olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Futbol adına ilçemize çok şeyler kazandırmak istiyoruz ve bu amaçla yola çıktık" dedi.

Kahvaltı sonunda dualarla kurban kesildi. Ardından sezonun ilk müsabakası için sahaya çıkan Doğanspor, Büyükyopncalıspor'u deplasmanda 9-1 yendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanspor Fırtına Gibi Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement