Domaniç Sgk İlçe Müdürlüğü Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Domaniç Sgk İlçe Müdürlüğü Törenle Açıldı

Domaniç Sgk İlçe Müdürlüğü Törenle Açıldı

Kütahya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından Domaniç ilçesinde kurulan SGK İlçe Müdürlüğü törenle hizmete sunuldu.

03.03.2014 23:44

Kütahya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından Domaniç ilçesinde kurulan SGK İlçe Müdürlüğü törenle hizmete sunuldu.

Törende konuşan Vali Şerif Yılmaz, halka yapılan her hizmetin devletine olan sevgi ve saygıyı daha da artıracağını dile getirdi.

Yılmaz, "Amacımız SGK'dan hizmet alan vatandaşlarımızın hizmete erişimini kolaylaştırmaktır. Bundan sonra en küçük bir işinizde dahi, örneğin bir evrak tasdiki için bile şehir merkezine gitmenize gerek yok. Belirli büyüklükteki ilçelerimize bu hizmet noktalarını açtık. 2009'da Gediz'de ve Tavşanlı'da, 2010'da Simav'da, 2011'de Emet İlçelerimizde açmış olduğumuz İlçe Müdürlüklerimiz tüm vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir. Kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın zahmete katlanmadan hizmete kavuşmalarını sağlamak için yoğun çaba sarfediyoruz. Bu noktada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve destekçilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Domaniç İlçe yolumuzun inşaatına 1.5 milyon TL harcadık. Bu yıl ki ayırdığımız para ise 10 Milyon TL'dir. Bu yolun Bursa-Domaniç-Tavşanlı'dan, yine ihalesi yapılan Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ile oradan Uşak OSB'ye çıkan yol yapımı neticesinde Bursa-İzmir- Denizli İstikametindeki hattı tamamlamak için ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa zamanda tamamlanır. Çünkü uzun yıllar yapılamaz deniyordu. Rakamsal olarak ifade etmek istedim. Domaniç ve Tavşanlı geçişleri bölünmüş yol, diğerleri A1 standardında yapılacak bir yol olacaktır. Ayrıca burada müjdesini vermek istiyorum. Domaniç İlçemize de 12 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı devlet yatırım programına dahil edildi. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek neslimizin de iyi bir şekilde eğitim alabilmesi ve yetişmesi içinde kaliteli bir okula kavuşmuş oluruz" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Şerif Yılmaz tarafından çalışmalarından dolayı Domaniç Kaymakam Vekili Ahmet Ali Özdemir'e plaket takdim edildi.

Açılış törenine, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, DPÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, Vali Yardımcısı Sedat Oktar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Akçay, Domaniç Kaymakam Vekili Ahmet Ali Özdemir, Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, SGK İl Müdürü İhsan Ünal, il müdürleri ve vatandaşlar katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Domaniç Sgk İlçe Müdürlüğü Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement