Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası

Erzurum'da devam eden Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası'nda, kayaklı koşu yarışları yapıldı.

01.03.2012 17:00

Erzurum'da devam eden Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası'nda, kayaklı koşu yarışları yapıldı.

Kandilli Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda, süper büyük bayanlar kategorisinde Kanada'dan Martine Lanctot birinci, Estonya'dan Kersti İnno ikinci, Slovenya'dan Marieta Sostaric üçüncü olurken, aynı kategoride erkeklerde Slovakya'dan Jan Matula birinci, İsveç'ten Axel Odelberg ikinci, Finlandiya'dan Rauli Storm ise üçüncülüğü elde etti.

Büyük bayanlar kategorisinde ise Norveç'ten Cecile Aarseth birinci, İsveç'ten Lena Hoglund ikinci, Çek Cumhuriyeti'nden Hana Salajkova ise üçüncü oldu. Erkeklerde de Fransa'dan Denis Clerc birinci, Bulgaristan'dan Nıcolai Neshev ikinci, Slovakya'dan Mario Parubec üçüncü sırada yer aldı.

Genç bayanlarda Norveç'ten Anetta Ronaess birinci, Fransa'dan Anne Laure Cahen ikinci, Çek Cumhuriyeti'nden Radka Markova üçüncü oldu. Erkeklerde de Slovenya'dan Blaz Mocnik ilk sırayı alırken, Bulgaristan'dan Lubomir Boyadjev ikinci, İsviçre'den Francois Egger üçünçü oldu.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement