Dünya Okçuluk Şampiyonası Antalya'da Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Dünya Okçuluk Şampiyonası Antalya'da Başlıyor

Dünya Okçuluk Şampiyonası Antalya\'da Başlıyor

Türkiye bir büyük organizasyona daha imza atıyor.47.Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası 29 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Antalya, Belek'te gerçekleştirilecek.

25.09.2013 11:24

Türkiye bir büyük organizasyona daha imza atıyor. 47. Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası 29 Eylül- 6 Ekim 2013 tarihleri arasında Antalya, Belek'te gerçekleştirilecek.

İkinci kez Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Türkiye, 1993 yılında yine Antalya'da 37. Açık Hava Okçuluk Dünya Şampiyonası'nı organize etmişti. 20 yıl aradan sonra Türkiye Okçuluk Federasyonu tekrar Dünya Okçuluğuna ev sahipliği yapacak.

77 ülkeden toplam 648 sporcunun katılacağı 2013 Dünya Şampiyonası sıralama ve eleme yarışmaları, Belek'te bulunan Papillon Hotelleri Spor Merkezinde gerçekleştirilecek.

29 Eylül Pazar günü yapılacak olan resmi antrenman ve açılış töreni ile başlayacak olan 47. Dünya Şampiyonası, 5-6 Ekim tarihlerinde Belek Beach Park'ta yapılacak olan final atışlarıyla sona erecek.

İki haftalık bir kampa giren ve şampiyona hazırlıklarını Antalya Yüzüncüyıl Okçuluk Tesisleri'nde sürdüren milli takımda, Antalya'yı temsil eden Begül Löklüoğlu ve Evren Çağıran'ın yanı sıra 30 sporcu bulunuyor.

Çalışmalarına günde çift antrenmanla devam eden milli takımın antrenörlüğünü ise Göktuğ Ergin, Emre Özdemir, Esen Dönmez ve Necla Demir yapıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Okçuluk Şampiyonası Antalya'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement