Durhasan Solaklar Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Durhasan Solaklar Hizmet Binası Açıldı

Durhasan Solaklar Hizmet Binası Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından tadilatı yapılan Durhasan Solaklar Hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

20.06.2016 11:57

İzmit Belediyesi tarafından tadilatı yapılan Durhasan Solaklar Hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Zemin ile birlikte 3 kattan oluşan içerisinde muhtar odası, sağlık merkezi, çok amaçlı salon, İZMEK kurs merkezi bulunan hizmet binasının tadilatı yaklaşık 80 bin TL'ye mal oldu. Baştan sona yenilenen hizmet binasının açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin, Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Durhasan Mahalle Muhtarı Burhan Tuğtekin, çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Hizmet binasının açılışında konuşan Başkan Doğan "Solaklar bizim ayrı bir önem verdiğimiz bir köyümüz. Sık sık köyümüzü ziyaret edip eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Camimizden çeşmelerimize, yollarına kadar yakından takip ediyoruz. Daha önceki ziyaretlerimizde hizmet binamızın sizlere yakışır bir durumda olmadığı tespit ettik. Eksikleri çoktu, tek tek tespitlerimizi yaptık ve size yakışır hale getrdik. Duvarlarından zeminine her şeyini yeniledik. Yeni haliyle köylülerimize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmasında Türkiye'nin içerisinde bulundu zor günlere de değinen Doğan "Birliğimizi beraberliğimiz bozmak isteyenler, ülkemizi parçalamak isteyenler var. Ülkemizin yaşadığı sorunlar, mücadele ettiği mesele sadece Güneydoğu meselesi değil, sadece PKK, PYD, DEAŞ meselesi değil. Asıl mesele dünyanın İslam Alemi'nin sancağı olan Türkiye'nin yükselmesini engellemek ve hatta mümkünse ülkemizi yok etmek ve Anadolu'dan göndermek. Suriye'nin, Irak'ın Balkanların gidecek yerleri vardı, hepsi bize koştular. Peki, biz nereye gideceğiz. Bizim gidecek başka yerimiz yok. O zaman Anadolu'muza sahip çıkacağız. Karadeniz'inden, Akdeniz'ine, Doğu Anadolu'sundan Güneydoğu Anadolu'suna kadar sahip çıkacağız" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Durhasan Solaklar Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement