Elazığspor'a Destek Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Elazığspor'a Destek Toplantısı

Elazığ Valisi Muammer Erol, amaçlarının Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'u tabana yayarak, altyapısını sağlam hale getirmek olduğunu bildirdi.

15.09.2011 19:21

Elazığ Valisi Muammer Erol, amaçlarının Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'u tabana yayarak, altyapısını sağlam hale getirmek olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Elazığspor'un yeni sezona daha güçlü başlaması amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Elazığ Valiliğinde toplantı yapıldığı, bu toplantıda Elazığspor için yeni kaynak arayışları ve stadyum gelirini artırmak için kombine bilet satışlarının ele alındığı belirtildi.

Vali Muammer Erol, toplantıda yaptığı konuşmada, kamu imkanlarıyla yapılabilecek olanların en sonuna kadar yapıldığını, kulübün gelişip kalkınmasında ve ayakları üzerinde durmasında herkese görevler düştüğünü kaydetti.

Esnaf teşkilatları ve odalardan daha fazla destek beklediklerini, kombine bilet satışlarının ve stat gelirlerinin bu şekilde arzuladıkları orana gelebileceğini ifade eden Erol, "Kulübün önümüzdeki yıllarda altyapıdan yetişen oyuncuların lisans gelirleriyle kendine yeter hale geleceğine inanıyorum. Futbol şehirlerin marka değerlerini yükselten birer unsur. Elazığspor için Bank Asya 1. Lig'e yükselmek kadar orada kalıcı olmak da önemli. Amacımız Elazığspor'u tabana yayarak altyapısını sağlam hale getirmek. "

Elazığspor Kulübü Başkanı Akın Şatıroğlu da, Bank Asya 1. Lig'de elde edilecek olan gelir artışıyla birlikte kulübün borçsuz bir hale geleceğine inandığını belirterek, kulübe kalıcı gelirler sağlamak istediklerini belirtti. Şatıroğlu, kombine bilet satışlarından 500 bin lira gelir sağlamayı umduklarını belirtti.

Toplantıya, Elazığspor kulübü yöneticileri, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığspor'a Destek Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement