"Ele Avuca Sığmaz" Adlı Oyun Bayburt'ta Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

"Ele Avuca Sığmaz" Adlı Oyun Bayburt'ta Sahnelendi

Bayburt Belediyesi'nin katkılarıyla Erzurum Şehir Tiyatrosu "Ele Avuca Sığmaz" adlı oyunu Bayburt'ta sahneledi.

09.01.2012 12:20

Bayburt Belediyesi'nin katkılarıyla Erzurum Şehir Tiyatrosu "Ele Avuca Sığmaz" adlı oyunu Bayburt'ta sahneledi.

Şair Zihni Kültür Merkezindeki oyunu, Bayburt Valisi Hasan İpek, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Zeki Karataş, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve tiyatroseverler izledi.

Teyyo Emmi tiplemesi ile ünlü Cumhur Seval ve ekibi, 10 günlük Doğu Anadolu turnesinde 5 ilde aynı oyunu sahnelediklerini belirterek, "Şubat ayında Amasya'dan başlayarak Türkiye turnesinde aynı oyunu tiyatro severlerle buluşturacağız" dediler.

Oyun sonunda Cumhur Seval'e plaket sunan Belediye Başkanı Polat, "Bayburt ilimizde belediye olarak bir ay içerisinde tam 3 tiyatro eserini izleyicilerimizle buluşturduk. İlk olarak 'Nasrettin Hoca ve Oğlu' çocuk oyununu 3 bin çocuğumuza izlettirme imkanı bulduk. Daha sonra İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma adına Uğur Uzunok tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Hilali Hasanov'un yaptığı, Ahmet Yenilmez tarafından sahneye konulan tek kişilik tiyatro oyunu 'Safahat', Bayburt Şair Zihni Kültür Merkezinde izleyiciyle buluştu. Son olarak da Cumhur Seval ve ekibini Bayburt'ta ağırlıyoruz. Biz Bayburt'ta yaşayanların en iyisine layık olduğunu biliyor, sosyal ve kültürel anlamda en iyisini onlara sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

- BAYBURT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Ele Avuca Sığmaz' Adlı Oyun Bayburt'ta Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement