Emitt 2012 Fuarında 9 İl ile Gövde Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Emitt 2012 Fuarında 9 İl ile Gövde Gösterisi

Emitt 2012 Fuarında 9 İl ile Gövde Gösterisi

İstanbul TÜYAP'ta yapılacak olan EMİTT 2012 Uluslararası Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için Düzce'de 3.toplantı yapıldı.

16.01.2012 15:21

İstanbul TÜYAP'ta yapılacak olan EMİTT 2012 Uluslararası Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için Düzce'de 3. toplantı yapıldı.

Dünyanın en büyük 5. Turizm Organizasyonu olarak anılan 09 - 12 Şubat tarihlerde İstanbul TÜYAP'ta yapılacak EMITT 2012 Uluslararası Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılmak için hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda MARKA'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan, ilçe kaymakamları, Belediye başkanları, illerin kültür ve turizm müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, bölgenin doğal güzelliklerini EMİTT Fuarında en iyi şekilde nasıl değerlendirileceğini görüşeceklerini söyledi.

MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan, Türkiye'de eşi benzerine rastlanmamış bir güçle EMİTT Fuarına katıldıklarını belirterek "Bu yıl fuara MARKA, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte 9 ili kapsayan bir güç ile katılıyoruz. Bu güne kadar böyle bir güç oluşturulmadı" dedi.

Ayan, MARKA olarak yerel girişimciliğinde artması için gayret sarf ettiklerini söyledi. Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emitt 2012 Fuarında 9 İl ile Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement