Ereğli MHP Çayırlı Köyüne'de Okuma Evi Açtı - Son Dakika
Yerel

Ereğli MHP Çayırlı Köyüne'de Okuma Evi Açtı

Ereğli MHP Çayırlı Köyüne\'de Okuma Evi Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.

03.12.2012 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı tarafından Çayırlı Köyünde Alparslan Türkeş Kitap Okuma Evinin açıldığı belirtildi.

MHP Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı tarafından

Mahalle ve Köylerde teşkilatlanmaya sürerken, ilçeye bağlı Bölücek' Köyünden

sonra Çayırlı köyüne de Alparslan Türkeş Kitap Okuma Evi açıldı.

İl Başkanı Hamdi Ayan,İlçe Başkanı Talat Şeker ve Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk ve partililerin katılımıyla düzenlenen açılışta konuşan MHP Zonguldak il Başkanı Hamdi Ayan, okuma evleri projesinin Türkiye'ye örnek olacak çok büyük bir akımı başlatacağını belirterek," Biz seçimden seçime mahallere ve köylere vaatlerle değil her zaman yanlarında olacağımızın garantisi olacak okuma evleriyle

kültürel kalkınmayı hedefliyoruz,Ak Parti geçtiğimiz günler Zonguldak'ta katılım törenleri düzenlediler bu törende partimizde üyelikleri olmamış,hayatımda partide görmediğim kişileri MHP'den istifa ederek gelmişler gibi kendilerine yakışan bir yalanla rozet taktılar.Ama biz buradaki vatandaşlarımızın katılımıyla onlara bir Türkiye Gerçeği olan kendilerinden bıkmışlığı,usanmışlığı gösteriyoruz "dedi.

Okuma evlerinin açılmasında ki en büyük rolü MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkan Yardımcısı

Sertan Kuzu da "15 Aralıkta düzenlediğimiz gecenin adını şahlanış olarak belirtmemiz

sözgelişi değildir.Buralardan aldığımız enerjinin sayesindedir.İktidarın gerçek yüzü ortaya çıkmıştır, milletimiz bunu görmüş uyanışa geçmiştir" diye konuştu.

Açılışın ardından İl Başkanı Hamdi Ayan,İlçe Başkanı Talat Şeker ve Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk, köyde bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet ettiler.

Yunuslu Köyünde de partiye katılımlar devam etti. Çayırlı köyünden sonra, Yunuslu köyüne geçen MHP yöneticileri burada da partiye katılan vatandaşlara rozet takma töreni düzenlediler.Yunuslu köyünde partiye katılan vatandaşlara

rozetlerini yöneticiler Sertan Kuzu ve Adem Akman taktılar

(HH-

03.12.2012 20: 59: 34

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli MHP Çayırlı Köyüne'de Okuma Evi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement