Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Almanya'da Temaslarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Almanya'da Temaslarına Devam Ediyor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Almanya\'da Temaslarına Devam Ediyor

AB Bakanlığı Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yürütücülüğünde devam eden “İnovatif Fikirlerin Ticarileştirilmesi” başlıklı proje kapsamında Almanya’da bulunan çalışma grubu temsilcileri temaslarını sürdürüyor.

11.05.2016 12:08

AB Bakanlığı Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yürütücülüğünde devam eden "İnovatif Fikirlerin Ticarileştirilmesi" başlıklı proje kapsamında Almanya'da bulunan çalışma grubu temsilcileri temaslarını sürdürüyor.

Temsilciler, Türk-Alman TDU-Pfalz İşverenler Derneği Başkanı, Alman Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eisenberg Belediye Meclis ve ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda SPD'nin İşverenler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ender Önder ile birlikte Dışişleri Bakanlığı Mainz Başkonsolosu Arif Eser Tosun'u ziyaret etti. Ziyarete, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Taha Güven, ESOGÜ Teknoloji transfer ofisi (ETTOM) Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çabuk, ESOGÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Figen Çalışkan, Eskişehir KOSGEB Müdürü Seraceddin Özcan katıldı. Özellikle kamu ve üniversite temsilcilerinin birlikte gerçekleştirdikleri bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkonsolos Tosun'a Türkiye'deki Ar-GE reform paketi ve Eskişehir'deki kamu, üniversite ve sanayi işbirlikleri çalışmaları aktarıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Almanya'da Temaslarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement