Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz'dan Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz'dan Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'a Ziyaret

Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz\'dan Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat\'a Ziyaret

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir'in eğitimde Türkiye'nin örnek kenti olduğunu söyledi.

04.10.2012 09:13

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir'in eğitimde Türkiye'nin örnek kenti olduğunu söyledi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Nevşehir il Milli Eğitim Müdürü Gafur Büyükfırat'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, Nevşehir'in eğitim ve öğretimde fiziki alt yapı yapımında çok iyi bir noktada olduğunu belirterek il genelinde görev yapan eğitimcilerin gayretli çalışmaları ile sınav başarılarının her geçen yıl arttığını vurguladı. Eğitime Nevşehir'deki tüm kesimlerin ciddi oranda destek verdiğini ifade eden Büyükfırat, böyle bir ilde görev yaptığı için kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.

Daha önce Adıyaman, Adana, Tekirdağ, Kırklareli gibi önemli kentlerde görevler yaptığını hatırlatan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir'in bu illere göre ikili eğitim yapmaması yönünde farklılık gösterdiğini kaydetti. Nevşehir'de derslik başına 22 öğrenci düştüğünü ve SBS ve ÖSS'de Türkiye'de ilk 10-15 il arasında yer aldığını vurgulayan Büyükfırat, buna velilerin desteğinin de çok büyük katkısının olduğunu belirtti.

Hedefinin Nevşehir'deki eğitim kalitesini daha yükseklere çıkarmak olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, eğitim camiası çalışanlarının çalışma koşullarının standartlarını artırmak ve onlara moral motivasyon için gerekli desteği vermeye gayret ettiğini sözlerine ekledi. Büyükfırat: Nevşehir'de Okul Aile Birlikleri, hayırsever işadamları okullar yaptırıyorlar ve isimlerini bu okullara veriyorlar. Nevşehir Üniversitesi'nde hemen hemen bütün bölümler hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılmış. Bu yönüyle de Nevşehir örnek bir kent. İşe başladığımda İl ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ve okullarını gezdim ve toplantılar yaptım. Çalışmalar ve koşullar hakkında geniş bilgiler aldım. Önce kadromuzu iyi toplayıp onlarla el ele, birlikte en verimli şekilde faydalı olmayı hedefledim ve bu hedefimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ile birlikte bazı okullarda incelemelerde bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Büyükfırat'a çalışmalarında başarılar diledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz'dan Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement